Πάτρα: Η νύχτα του... Αγίου Βαρθολομαίου! Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ρομά και Αστυνομικών, εμβόλισαν περιπολικό

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Επεισόδια, καταδιώξεις, ανθρωποκυνηγητά και συλλήψεις!

Απ΄όλα είχε ο... μπαξές το βράδυ της Τετάρτης με ξημερώματα Πέμπτης στην Πάτρα, καθώς προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ρομά και Αστυνομικών!

Όλα ξεκίνησαν από την οδό Φαβιέρου και Κωνσταντινουπόλεως (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) όταν οικογένειες Ρομά συνεπλάκησαν άγρια.

Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Αστυνομία και περιπολικά, αλλά και η ομάδα ΟΠΚΕ έσπευσαν για να τερματίσουν τον καυγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 σημειώθηκαν 4 συλλήψεις, ενώ φαίνεται ότι γυναίκα ήταν το... μήλον της έριδος καθώς όπως καταγγέλθηκε από άλλους Ρομά, το πρωί της Τετάρτης αφαίρεσε 15.000 ευρώ από την Μάνδρα Αττικής, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν Πατρινοί με Αθηναίους Ρομά!

Σε έτερο περιστατικό οι αστυνομικοί κλήθηκαν να επέμβουν για παρατράγουδα που προκαλούσαν Ρομά στην οδό Μίνωος. Όπως καταγγέλθηκαν μεταξύ άλλων Ρομά έριχναν στον αέρα με καραμπίνες. Ισχυρή αστυνομική δύναμη έσπευσε στο σημείο και έκτοτε αναζητούνται οι δράστες.

Η επεισοδιακή βραδιά για την αστυνομία αργότερα μεταφέρθηκε στον Κόκκινο Μύλο, για "κόντρες" (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Οι συγκεντρωμένοι Ρομά επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ενώ ένας από αυτούς δεν δίαστασε με το όχημά του να εμβολίσει περιπολικό της αστυνομίας. Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη με τρον δράστη να βρίσκει καταφύγιο... στον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές γνωρίζουν τα στοιχεία του.