Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς

 

 

Σάλος έχει προκληθεί μετά τη δήλωση του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Σπύρου Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς που βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

«Ένας καρκινοπαθής τελικού σταδίου δεν είναι υποχρεωτικό… δεν θα τα καταφέρει, δεν έχει καλή πρόγνωση, πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή. Γιατί; Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται για την αντιμετώπιση των συνανθρώπων», ήταν χαρακτηριστικά η δήλωση του Σπύρου Πνευματικού που προκάλεσε αντιδράσεις και τον έθεσε εκτός ψηφοδελτίου.

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκαν σήμερα και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο και φυσικά ξέσπασε στις δηλώσεις αυτές.

«Για προσωπικούς λόγους μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ ψύχραιμα αυτή τη δήλωση. Πάρα πολύ. Φαντάζομαι ότι δεν αφορά μόνο εμένα αυτό. Αφορά όλο τον κόσμο. Είναι σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια και είναι και στην ανθρώπινη φύση. Δε χρειάζεται να το έχεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα με αυτή τη δήλωση. Είναι πολύ εύκολο να σου συμβεί αυτό.

Είμαι ένας άνθρωπος που σοκαρίστηκε ακραία από αυτή τη δήλωση… Ακούσαμε τα λόγια του, δε μεταφέρθηκαν, αν εννοούσε κάτι άλλο γιατί δε μας λέει τι εννοούσε;» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Η κάθε μέρα που κερδίζεις με τον άνθρωπό σου που ξέρεις ότι χάνεις, ξέρεις ότι φεύγει από τα χέρια σου, αλλά σου δίνει η ιατρική και η επιστήμη άλλη μια μέρα, και η μέρα αυτή αξιολογείται αυτή τη στιγμή με χρήματα τα οποία δουλεύοντας σε όλη σου τη ζωή, τα δίνεις σε αυτό το κράτος με την ελπίδα ότι θα σου δώσει άλλη μια μέρα».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης