Πάτρα: ΒΙΝΤΕΟ από την χασισοκαλλιέργεια σε διαμέρισμα των Υψηλών Αλωνίων – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί

Είχε νοικάσει διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια της Πάτρας για να καλλιεργεί χασίς!

Οπως έγραψε χθες το tempo24 , ο 43χρονος πατρινός, που συνελήφθη προχθές βράδυ από άνδρες της ασφάλειας, είχε μετατρέψει διαμέρισμα στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων σε …χωράφι για την καλλιέργεια κάναβης. Μάλιστα ο ίδιος δεν έμενε καν στον χώρο , αλλά στην περιοχή του Καστελόκαμπου.

Ετσι είχε τη δυνατόητα στο διαμέρισμα να προχωρήσει σε εσωτερική καλλιέργεια κάναβης. Οταν οι αστυνομικοί έκαναν την έφοδο έμειναν με το στόμα ανοικτό αντικρύζοντας  το …δάσος με το χασίς, καθώς τα 11 δενδύλλια που βρέθηκαν είχαν φθάσει σε ύψος ένα μέτρο και 70 εκατοστά!

Πάτρα: Μετέτρεψε διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια σε… χωράφι για χασίς! (ΦΩΤΟ)

Δείτε βίντεο μέσα από το διαμέρισμα

 

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι