Πάτρα: Μετέτρεψε διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια σε... χωράφι για χασίς! (ΦΩΤΟ)

φωτο αρχείου

 

Είχε νοικάσει διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια της Πάτρας για να καλλιεργεί χασίς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 , ο 40χρονος πατρινός, που συνελήφθη χθες βράδυ από άνδρες της ασφάλειας, είχε μετατρέψει διαμέρισμα στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων σε ...χωράφι για την καλλιέργεια κάναβης. Μάλιστα ο ίδιος δεν έμενε καν στον χώρο , αλλά στην περιοχή του Καστελόκαμπου.

Ετσι είχε τη δυνατόητα στο διαμέρισμα να προχωρήσει σε εσωτερική καλλιέργεια κάναβης. Οταν οι αστυνομικοί έκαναν την έφοδο έμειναν με το στόμα ανοικτό αντικρύζοντας  το ...δάσος με το χασίς, καθώς τα 11 δενδύλλια που βρέθηκαν είχαν φθάσει σε ύψος ένα μέτρο και 70 εκατοστά!

Ακόμη στον χώρο βρτέθηκε ένα κιλό χασίς, ζυγαριά ακριβείας και άλλα αντικείμενα , καθώς ο 40χρονος είχε σύγχρονο εξοπλισμό για την "παραγωγή" του...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Συνελήφθη άνδρας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών
στην Πάτρα 
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών κατέσχεσαν περίπου (900) γραμμάρια κάνναβης και (11) δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας
 Ο  κατηγορούμενος είχε διαμορφώσει ειδικά, ημιυπόγειο διαμέρισμα, όπου καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης με χρήση λαμπτήρων
                                                                              
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία που ενοικίαζε ο κατηγορούμενος, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής: 
• (877) γραμμάρια κάνναβης, 
• (11) δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων ξεπερνούσε το ενάμιση μέτρο, 
• (51) σπόρους κάνναβης,
• (1) ηλεκτρονική ζυγαριά, 
• (1) σύστημα εξαερισμού και (2) φίλτρα άνθρακα, 
• (4) λαμπτήρες, (1) ανεμιστήρα,(2) αντλίες αέρα και (1) συσκευή μέτρησης θερμοκρασίας – υγρασίας,   
• Πλήθος λιπασμάτων και (2) γυάλινα βάζα με μελάσα,
• (1) σημειωματάριο.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην κύρια οικία του κατηγορούμενου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ακόμη οκτώ γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας.
Ο κατηγορούμενος ενοικίαζε την οικία για την καλλιέργεια των ναρκωτικών και είχε αναπτύξει ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εσωτερικό της, για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε σε σκηνή αντανάκλασης φωτός με την χρήση λαμπτήρων.
Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο κατηγορούμενος από την πώληση των ναρκωτικών ξεπερνά τις (60.000) ευρώ. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


 

Διαβάστε επίσης