Γιώργος Κυριακόπουλος: "Ευχαριστώ όσες και όσους με επέλεξαν με την ψήφο τους"

"Συνεχίζουμε λοιπόν με αποφασιστικότητα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα"

Σε δήλωση του ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Γιώργος Κυριακόπουλος, αναφέρει:

 

Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους, παίρνοντας το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα χέρια τους, με επέλεξαν με την ψήφο τους. Όπως, επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι, με γνώμονα την κοινωνική προσφορά και διαδρομή μου, αν και προερχόμενοι από άλλους πολιτικούς χώρους, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για μένα.  

Η Δευτέρα ήταν μια ημέρα που δεν την ξεχνώ γιατί είχα να παλέψω με την χαρά και την στεναχώρια.

Δύο αντιφατικά συναισθήματα την ίδια στιγμή.

Χαρά γιατί σ ένα αξιολογότατο ψηφοδέλτιο με πολλούς ικανούς συνυποψηφίους εκλέχτηκα τρίτος σε σταυρούς προτίμησης αλλά και στεναχώρια γιατί το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο αγώνας όλων μας ακόμα και στην Αχαΐα δεν είχε θετικό αποτέλεσμα .

Σήμερα όμως είναι Τετάρτη.

Είναι φυσικό να στεναχωρηθούμε, πρέπει  να αναλύσουμε τα αίτια,  να προβληματιστούμε αλλά κυρίως να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά γιατί έτσι αρμόζει ακόμα και μετά από ένα δύσκολο αποτέλεσμα.

Σε μηνύματα, σε τηλέφωνα με κάθε τρόπο όλοι στεναχωρημένοι εκφράζουν πολύ σωστά την άποψη τους για τα αίτια της ήττας. Σέβομαι όλες τις απόψεις αλλά η επόμενη μέρα και η εκλογική διαδικασία είναι κοντά και δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι λοιπόν ανάγκη να σφίξουμε τα δόντια να κάνουμε προσωπική και συλλογική επανεκκίνηση γιατί το δικό μας ΣΟΚ πιθανόν να είναι και της κοινωνίας που ανεξάρτητα τι ψήφισε καθώς δεν την πείσαμε ως κόμμα  μπορεί να διακρίνει (και εδώ είναι και η δική μας υποχρέωση και ευθύνη)  τι θα συμβεί με την παντοδυναμία Μητσοτάκη στην χώρα και με την αλαζονεία που από τις πρώτες στιγμές εμφανίζουν τα στελέχη τους ζητώντας λευκή εντολή για αλλαγή ακόμα και του Συντάγματος.

Συνεχίζουμε λοιπόν με αποφασιστικότητα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, του ηγέτη της δημοκρατικής, προοδευτικής και αριστερής παράταξης της χώρας μας, ενός πολιτικού έντιμου και καθαρού που το σύστημα θέλει να τον βγάλει «εκτός παρτίδας» γιατί πολύ απλά δεν τον κρατά από πουθενά. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ