Αθηνά Τραχήλη: «Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας»-ΦΩΤΟ από την μεγάλη προεκλογική ομιλία

Κάλεσμα από καρδιάς στην κεντρική προεκλογική της εκδήλωση

Κάλεσμα από καρδιάς στους πολίτες της Αχαΐας να δώσουν με την ψήφο τους ισχυρή αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, απηύθυνε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας Αθηνά Τραχήλη, στην κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Μy Way» εκατοντάδες μέλη και φίλοι της παράταξης και της υποψήφιας βουλευτή, το βράδυ της Τετάρτης, έστειλαν με παλμό και πάθος ηχηρό μήνυμα νίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Ξέρετε τους αγώνες που έχω δώσει, ξέρετε ότι σε κάθε περίσταση, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, σε καλούς και σε κακούς καιρούς, ήμουν στρατιώτης της παράταξης. Και στρατιώτης, πιστός και αφοσιωμένος, παραμένω. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να σας κοιτάζω στα μάτια. Και σήμερα, και αύριο, και πάντα. Και αυτή η σχέση χτίζεται μόνο στη βάση της ειλικρίνειας, της συνέπειας και της τήρησης του λόγου. Κάτι που -πιστέψτε με- δεν είναι αυτονόητο, ούτε καθημερινό. Ειδικά στην πολιτική. Και ειδικά στις μέρες μας. Αν, λοιπόν, πιστεύετε ότι στην πολιτική μπορούν να πάνε μπροστά άνθρωποι καθαροί, άνθρωποι ειλικρινείς, συνεπείς με τα πιστεύω και τις αρχές τους, άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, τότε σάς ζητώ την Κυριακή να με ψηφίσετε. Σας ζητώ να μού δώσετε μια ευκαιρία. Ν’ ακουστεί δυνατά και η δική μας φωνή εκεί που πρέπει ν’ ακουστεί» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία της η κα Τραχήλη.

Ευχαρίστησε έναν προς έναν όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της δίνοντάς της όπως είπε «ψήφο εμπιστοσύνης» στην προσωπικότητά της αλλά και σ’ όλη τη διαδρομή της, στην οποία πορεύτηκε με ήθος, συνέπεια και ευθύνη.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα, έχοντας γυρίσει αυτές τις μέρες όλη την Αχαΐα, έχοντας συνομιλήσει με χιλιάδες ανθρώπους, ότι «οι πολίτες θα πάνε στην κάλπη ψηφίζοντας το αύριο και όχι το χθες. Ψηφίζοντας τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως τον ηγέτη που οδήγησε τη χώρα σε ασφαλές αγκυροβόλιο μετά από μια θύελλα».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της ανέφερε: «Την Κυριακή, λοιπόν, ξέρουμε τι ψηφίζουμε. Ξέρουμε για ποιόν πηγαίνουμε στην κάλπη. Ξέρουμε σε ποιόν δίνουμε τη δύναμη να συνεχίσει την αναγεννητική προσπάθεια της χώρας, ποιόν εμπιστευόμαστε να μάς φέρει όχι μόνο στο ξέφωτο της μετά κρίσεων εποχής, αλλά πολύ περισσότερο, ποιόν δίνει ώθηση στην πατρίδα μας να πάψει να είναι το «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης και να γίνει η νέα, ανερχόμενη δύναμή της. Η Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της δύναμης και της περηφάνιας».

Σε προσωπικό επίπεδο, επισήμανε: «Με τη δύναμή σας στόχος μου είναι να είμαι στη Βουλή, να μεταφέρω εκεί τα δικά μας πιστεύω, τις δικές μας ανάγκες και προτεραιότητες. Ραντεβού την Κυριακή, λοιπόν, στην κάλπη πρώτα και στα επινίκια μετά. Μαζί, έτσι όπως πορευτήκαμε τόσα χρόνια, έτσι όπως θα πάμε και στο ακόμα καλύτερο μέλλον που έχουμε μπροστά μας. Τα δύσκολα πέρασαν. Μπροστά μας έχουμε μόνο όσα θα φέρει η τόλμη και η σταθερότητα. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά! Αυτό είναι το σύνθημα μας. Κι αυτό θα σηματοδοτήσει την πορεία μας. Έτσι θα πάμε. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι αυτό που ήδη ζούμε και έχει ήδη αρχίσει ν’ αποφέρει καρπούς», κατέληξε.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχει επιδείξει η ΝΔ στη διάρκεια της κυβερνητικής της θητείας, ενώ εξήρε τη διαδρομή και την προσωπικότητα της Αθηνάς Τραχήλη λέγοντας πως «είναι μια εξαίρετη επιστήμονας και άνθρωπος και αξίζει να την στηρίξετε με την ψήφο σας».

Διαβάστε επίσης