Αχαΐα: Εξαφανίστηκε, την έψαχνε η Αστυνομία και τελικά βρέθηκε μέσα σε ντουλάπα!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS 

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε την Πέμπτη σε περιοχή της Αχαΐας, όταν ένας άνδρας επικοινώνησε με την Αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνιση της συζύγου του.

Όπως ήταν φυσικό άμεσα ξεκίνησαν έρευνες με προσανατολισμό των αστυνομικών σε σημεία όπου σύμφωνα με το σύζυγο θα μπορούσε να έχει πάει η γυναίκα του.

Όμως ύστερα από τρεις και πλέον ώρες ερευνών οι αναζητήσεις σταμάτησαν αφού όπως πληροφορήθηκαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. η 48χρονη εντοπίστηκε μέσα σε μία ντουλάπα του σπιτιού!

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό γιατί βρέθηκε εκεί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την κινητοποίηση των οκείων της και του συζύγου της.

Πάντως για την υπόθεση δεν σχηματίστηκε δικογραφία από τις Αρχές, αφού εκτιμήθηκε πως πρόκειται για ένα οικογενειακό θέμα.

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα