Αναχωρεί το Σάββατο για την Τρίπολη το Γυναικείο φωνητικό σχήμα "Εμμέλεια" της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ»

Αναχωρεί το Σάββατο για την Τρίπολη το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» προκειμένου να λάβει μέρος στο 3ο Πανελλήνιο folk festival, που οργανώνει η «Χορωδία Τρίπολης».

 

          Στο Φεστιβάλ αυτό θα λάβουν μέρος 5 χορωδίες από διάφορα μέρη της χώρας, παρουσιάζοντας Ελληνικό ή και ξένο ρεπερτόριο επιλογής τους.

 

         Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στις 7 το απόγευμα με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

 

         Το Γ.Φ.Σ. «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» θα ερμηνεύσει τα έργα: «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΓΙΟΠΟΥΛΑ», Στίχοι: Ιάκωβος Καμπανέλλης, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ,  «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ», Στίχοι: Νίκος Γκάτσος, ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ, Επεξεργασία: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, «ΜΑΡΙΝΑ», Στίχοι: Οδυσσέας Ελύτης, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, «ΜΥΡΤΙΑ», Στίχοι: Νίκος Γκάτσος, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, « Η ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ», Νησιώτικο,                                  Επεξεργασία: Ι.Ν., «ΒΑΡΚΑ ΓΙΑΛΟ», Στίχοι- Μουσική: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ, Επεξεργασία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΝΙΔΗΣ.

 

         Τη χορωδία θα διευθύνει η Αλμπένα Πενκόβα. Πιάνο θα παίξει η Λούση Χριστοδούλου. Την χορωδία θα συνοδεύσουν οι Αντιπρόεδροι Δ.Σ., Γιώργος Σταματόπουλος και Παναγιώτης Αρκαδιανός και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός.