Εκδήλωση & κοπή πίτας από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις

 

 

 

Η νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε μας προσκαλεί να ανανεώσουμε τους δεσμούς μας στην μετά covid εποχή, να αποτιμήσουμε όλα όσα καταφέραμε σε δύσκολες συνθήκες αλλά και να ονειρευτούμε τις νέες διαδρομές μας στην πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας. Τιμώντας και αναδεικνύοντας τη «Δύναμη του Μαζί», την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:00, το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις πραγματοποιεί εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 36-40). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Σύντομο απολογισμό δράσεων του έτους 2022 από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης, κ. Ανδρέα Φίλια-Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Αφήγηση παραμυθιών από την κα Άσπα Παπαδοπούλου και την κα Άρτεμις Θεολόγη, με την μουσική συνοδεία του κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική προσφορά.
Κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας και ανταλλαγή ευχών για την νέα χρονιά που ξεκίνησε.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Ομάδα θα περιμένει με χαρά τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τα παιδιά, τους εφήβους, τους νέους και τους εθελοντές που συμμετείχαν και φέτος στις ομάδες και τα προγράμματα του Κέντρου, καθώς και τους φίλους και συνεργάτες της πρόληψης στην περιοχή μας. Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και το https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/