Πάτρα: Σε 36χρονο θα χτυπάει η καρδιά του Δημήτρη Σκόνδρα – Σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία της μεταφοράς των οργάνων του (ΝΕΟΤΕΡΑ)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

ΝΕΟΤΕΡΑ

Στις 15.00 ξεκίνησε η μεταμόσχευση του ήπατος σε 62χρονο, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δώρα ζωής θα λάβουν συνάνθρωποί μας μετά το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας του 22χρονου Δημήτρη Σκόνδρα, που έχασε τη μάχη στη μονάδα ανάνηψης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με νεότερερες πληροφορίες του Tempo24.News, η καρδιά μεταφέρεται στο Ωνάσειο όπου θα μεταμοσχευθεί σε 36χρονο. Η καρδιά του χτυπά με ειδικό μηχάνημα λειτουργίας.

Το ήπαρ θα λάβει ασθενής στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται οι νεφροί να μεταφερθούν στο Λαϊκό και οι κερατοειδείς χιτώνες στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς”

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του που διατηρεί στην Πάτρα και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία όπου και διασωληνώθηκε. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Χθες το βράδυ έγινε γνωστό πως ήταν κλινικά νεκρός και οι γονείς του πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”