Πάτρα – Χάος από καπνογόνo στην Ηφαίστου – Νέο ΒΙΝΤΕΟ δείχνει τη στιγμή του πανικού – Έτρεχαν να σωθούν! ΒΙΝΤΕΟ

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση χθες βράδυ στον πεζόδρομο της Ηφαίστου.

Ενώ νέο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το tempo24, δείχνει τον πανικό των ανθρώπων που διασκέδαζαν εκείνη τη στιγμή σε καταστήματα του πεζόδρομου και πώς κινδύνεψαν να ποδοπατηθούν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Tempo24.News, δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε δίκυκλο έριξαν καπνογόνο κάτω από αυτοκίνητο.

Ωστόσο ο αέρας “έσπρωξε” τους καπνούς στην Ηφαίστου. Ακολούθησαν σκηνές πανικού αφού έντρομοι οι θαμώνες των καταστημάτων εστίασης εγκατέλειψαν τα τραπέζια τους, ρίχνοντας κάτω καρέκλες, πιάτα και ποτήρια, και άρχισαν να τρέχουν προκειμένου να ξεφύγουν από τους καπνούς και τις φλόγες.

Οι επιβαίνοντες στο μηχανάκι κατέβηκαν την Ερμού, πέρασαν την Ηφαίστου και έφτασαν στην πλατεία Μαρκάτου. Στη συνέχεια έκαναν αναστροφή, επέστρεψαν στο σημείο και πέταξαν το καπνογόνο και εξαφανίστηκαν.

Την ίδια ώρα εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το συγκεκριμένο καπνογόνο δεν κυκλοφορεί στην αγορά αλλά είναι από εκείνα που χρησιμοποιεί η Αστυνομία.

Οι δράστες αναζητούνται.

Πάτρα: Χάος στην Ηφαίστου – Άγνωστοι πέταξαν καπνογόνα – Σκηνές πανικού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Η καλοκαιρινή συνάντηση της “Φλόγας”

«Εγώ, Καπετάνιος» στη Δημοτική Πλαζ

Πάτρα: Έκκληση για αίμα από έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Monokini: Το πιο αποκαλυπτικό ολόσωμο του φετινού καλοκαιριού

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ για εικονικά τιμολόγια: Πρόστιμα 138 εκατ. ευρώ – Η παραβατικότητα ανά κλάδο

Ένας στους τρεις ανθρώπους στη Γάζα περνά μέρες χωρίς να φάει

Τουρκία: Συνελήφθησαν άλλοι τρεις δήμαρχοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης