«Θα είμαι πάντα κοντά σου»: To βιβλίο της Σωτηρίας Μπιλιανού στο Πολύεδρο

Παρουσιάζεται το Σάββατο

Το Πολύεδρο και οι εκδόσεις Παρισιάνου παρουσιάζουν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στον κήπο του Πολύεδρου, το βιβλίο «Θα είμαι πάντα κοντά σου» της Σωτηρίας Μπιλιανού.

Την εικονογράφηση του βιβλίου έχει κάνει ο Παναγιώτης Τσαούσης.

«Η ιστορία του μικρού αρκούδου της Σωτηρίας Μπιλιανού, γράφτηκε με πολλή αγάπη για όλα τα παιδιά της προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, που λόγω της πλούσιας φαντασίας και της περιέργειάς τους, αναπτύσσουν φόβους. Οι φόβοι αυτοί, είτε είναι πιο ήπιοι είτε είναι πιο έντονοι, θεωρούνται φυσιολογικοί. Αυτό που χρειάζεται από την πλευρά των γονέων είναι να ακούν τα παιδιά τους με σεβασμό και προσοχή και να τα καθησυχάζουν με τα κατάλληλα λόγια, όπως ακριβώς έκανε και η μαμά αρκούδα με το αρκουδάκι της!»

Το Πολύεδρο και η συγγραφέας, μετά την παρουσίαση, έχουν ετοιμάσει πρωτότυπα διαδραστικά παιχνίδια, υπέροχες δραστηριότητες και δώρα για όλους τους μικρούς μας φίλους.

Η Σωτηρία Μπιλιανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, σπούδασε στην Αθήνα Δημόσια Διοίκηση και έχει master στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά & Χρηματοοικονομικά. Από μικρή αγαπούσε τα βιβλία και μαζί τους ταξίδευε σε κόσμους φανταστικούς! Επιπλέον, αγαπάει πολύ τα πραγματικά ταξίδια (εκτός από τα φανταστικά), την επαφή με τη φύση, τις χειροτεχνίες και την καλή παρέα. Αν είχε ένα μαγικό ραβδάκι, θα επισκεπτόταν παρέα με την οικογένειά της τα πιο παράξενα μέρη του κόσμου και ύστερα θα προσπαθούσε να γράψει τα πιο πρωτότυπα παραμύθια! Το παραμύθι "Θα είμαι πάντα κοντά σου" είναι το πρώτο της συγγραφικό έργο.255126869_1498017347244949_7510264819690075271_n.jpg

 

Διαβάστε επίσης