Αχαΐα: Θρίλερ με ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε στην θάλασσα – Τι ερευνούν οι Αρχές

 

Σοκ υπέστη άνδρας όταν ενώ βρισκόταν με την βάρκα του στην θαλάσσια περιοχή της Κάτω Αχαΐας, πλησιόν του Ναυτικού Οχυρού, εντόπισε ανθρώπινο σκελετό!

Μετά το αρχικό σοκ ο πολίτης ειδοποίησε το Λιμενικό που έσπευσε αμέσως και έβγαλε στην παραλία τον σκελετό.

Να σημειωθεί πως εντοπίστηκαν και ζευγάρι παπούτσια, γεγονός που ενδέχεται να οδηγήσει στην ταυτότητα του ατόμου.

Ο σκελετός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την αναγνώριση της σορού στρέφονται ενδεχομένως και στην περίπτωση του άνδρα που είχε πηδήσει από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και το σώμα του δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Το θρίλερ με τον άνδρα που δεν εντοπίστηκε ποτέ

Ήταν 14.30 το μεσημέρι της 28ης Απριλίου όταν ένας άνδρας που είχε προσεγγίσει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα στο ρεύμα προς Αντίρριο, έγινε αντιληπτός από το περιπολικό της Γέφυρας, το οποίο τον προσέγγισε από το αντίθετο ρεύμα (προς Ρίο) και του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο, καθώς κινδύνευε η ασφάλειά του.

Ενώ αρχικά ο άγνωστος άνδρας έδειξε να υπακούει στην εντολή των υπευθύνων, μόλις το αυτοκίνητο της Γέφυρας απομακρύνθηκε, εκείνος παρέμεινε στο σημείο.

Στα λίγα λεπτά που έκανε το όχημα της Γέφυρας να φτάσει στο Ρίο και να κάνει αναστροφή για να τον προσεγγίσει ξανά, αυτή τη φορά πλησιάζοντάς τον, ο άνδρας ήταν εξαφανισμένος, με τις υποψίες όλων να στρέφονται στο ενδεχόμενο να έκανε “βουτιά θανάτου” στη θάλασσα.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο