Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στην θαλάσσια περιοχή Ρίου - Αντιρρίου για τον άνδρα που φέρεται να πήδησε από την Γέφυρα

 

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Συνεχίζονται και σήμερα για δεύτερη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου άνδρα, που κατάγεται από την περιοχή της Αιτωλοακαρνίας, σύμφωνα με πληροφορίες, από σκάφη του Λιμενικού.

Ο άνδρας στάθμευσε το όχημά του στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου και στη συνέχεια φέρεται να έπεσε στη θάλασσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθεςλίγο πριν τις 14.30 το μεσημέρι, στο ρεύμα προς Αντίρριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας έγινε αρχικά αντιληπτός από το περιπολικό της Γέφυρας, το οποίο τον προσέγγισε από το αντίθετο ρεύμα (προς Ρίο) και του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο, καθώς κινδύνευε η ασφάλειά του.

Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι ενώ αρχικά ο άγνωστος άνδρας έδειξε να υπακούει στην εντολή των υπευθύνων, μόλις το αυτοκίνητο της Γέφυρας απομακρύνθηκε, εκείνος παρέμεινε στο σημείο.

Στα λίγα λεπτά που έκανε το όχημα της Γέφυρας να φτάσει στο Ρίο και να κάνει αναστροφή για να τον προσεγγίσει ξανά, αυτή τη φορά πλησιάζοντάς τον, ο άνδρας ήταν εξαφανισμένος, με τις υποψίες όλων να στρέφονται στο ενδεχόμενο να έκανε "βουτιά θανάτου" στη θάλασσα.

Διαβάστε επίσης