Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στην θαλάσσια περιοχή Ρίου – Αντιρρίου για τον άνδρα που φέρεται να πήδησε από την Γέφυρα

 

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Συνεχίζονται και σήμερα για δεύτερη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου άνδρα, που κατάγεται από την περιοχή της Αιτωλοακαρνίας, σύμφωνα με πληροφορίες, από σκάφη του Λιμενικού.

Ο άνδρας στάθμευσε το όχημά του στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και στη συνέχεια φέρεται να έπεσε στη θάλασσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθεςλίγο πριν τις 14.30 το μεσημέρι, στο ρεύμα προς Αντίρριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας έγινε αρχικά αντιληπτός από το περιπολικό της Γέφυρας, το οποίο τον προσέγγισε από το αντίθετο ρεύμα (προς Ρίο) και του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο, καθώς κινδύνευε η ασφάλειά του.

Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι ενώ αρχικά ο άγνωστος άνδρας έδειξε να υπακούει στην εντολή των υπευθύνων, μόλις το αυτοκίνητο της Γέφυρας απομακρύνθηκε, εκείνος παρέμεινε στο σημείο.

Στα λίγα λεπτά που έκανε το όχημα της Γέφυρας να φτάσει στο Ρίο και να κάνει αναστροφή για να τον προσεγγίσει ξανά, αυτή τη φορά πλησιάζοντάς τον, ο άνδρας ήταν εξαφανισμένος, με τις υποψίες όλων να στρέφονται στο ενδεχόμενο να έκανε “βουτιά θανάτου” στη θάλασσα.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας μετά τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις