Πάτρα: Πώς στήθηκε η επιχείρηση διάσωσης της 35χρονης στην "Νερομάνα"-Ο ρόλος του αστυνομικού που την εντόπισε-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO 24 

Με μεγάλη προσοχή και συνεργασία της Αστυνομίας της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, στήθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης, η επιχείρηση διάσωσης στη Νερομάνα της Κρήνης, για την ανάσυρση μίας 35χρονης από χαράδρα.

Όπως  έγραψε το tempo24.news όλα ξεκίνησαν χθες βράδυ όταν η γυναίκα από τη Μαλαισία είχε μεταβεί στη Νερομάνα, στην ευρύτερη περιοχή της Κρήνης, πιθανότατα για πεζοπορία.

Ωστόσο τα ίχνη της χάθηκαν και όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, μετά από ατύχημα, είχε πέσει σε χαράδρα.

Κι ενώ η ώρα περνούσε η γυναίκα κατάφερε να επικοινωνήσει από το κινητό της τηλέφωνο με τις αρχές μέσω του 112.

Το μήνυμα έλαβε η Αστυνομία και κινητοποιήθηκε άμεσα. Περιπολικό της Αμεσης Δράσης έσπευσε στο σημείο, λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα, όπου η 35χρονη είχε δώσει συντεταγμένες.

Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

Ενας από τους Αστυνομικούς την εντόπισε γρήγορα και κατέβηκε μόνος του στη χαράδρα όπου και την βρήκε τραυματισμένη.

Ενημέρωσε τους συναδέλφους του και έμεινε μαζί της  μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης στην οποία συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ.

Η γυναίκα, αφού ανασύρθηκε από τη χαράδρα μεταφέρθηκε με τραύματα από την πτώση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και νοσηλεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ