Πάτρα: Επιχείρηση διάσωσης στη Νερομάνα για 35χρονη που έπεσε σε χαράδρα

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

 Επιχείρηση διάσωσης από Αστυνομία & Πυροσβεστική, στήθηκε τη νύχτα στη Νερομάνα, για την ανάσυρση μίας 35χρονης από χαράδρα.

Ολα ξεκίνησαν χθες βράδυ όταν η γυναίκα από τη Μαλαισία είχε μεταβεί στη Νερομάνα, στην ευρύτερη περιοχή της Κρήνης, πιθανότατα για πεζοπορία.

Ωστόσο τα ίχνη της χάθηκαν και όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, μετά από ατύχημα, είχε πέσει σε χαράδρα.

Κι ενώ η ώρα περνούσε η γυναίκα κατάφερε να επικοινωνήσει από το κινητό της τηλέφωνο με τις αρχές μέσω του 112.

Το μήνυμα έλαβε η Αστυνομία και κινητοποιήθηκε άμεσα. Περιπολικό της Αμεσης Δράσης έσπευσε στο σημείο, λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα, όπου η 35χρονη είχε δώσει συντεταγμένες.

Ενας από τους Αστυνομικούς την εντόπισε γρήγορα και κατέβηκε μόνος του στη χαράδρα όπου και την βρήκε τραυματισμένη.

Ενημέρωσε τους συναδέλφους του και έμεινε μαζί της  μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης στην οποία συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ.

Η γυναίκα, αφού ανασύρθηκε από τη χαράδρα μεταφέρθηκε με τραύματα από την πτώση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και νοσηλεύεται.

 

ΝΙΚΟΣ ΣΥΦΑΝΤΟΣ

 

 

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Πέμπτη 3 Ιουλίου

Πάτρα: Ο δικυκλιστής εκσφενδονίστηκε στον αέρα

Βραδιά από την ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ

Η εξομολόγηση της 49χρονης Σαρλίζ Θερόν: Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν καταπληκτικό

Αχαΐα: Κυκλοφορούσε …σαν κύριος με ψεύτικες πινακίδες

Τι να φας πριν πας στην παραλία; Οι top επιλογές που δεν σε φουσκώνουν

Η Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη έκανε πρόταση στον Γιούρι Λοντίγκιν του Παναθηναϊκού

Στο ΚΑΤ ο βουλευτής Γιάννης Παππάς μετά από ατύχημα ΦΩΤΟ