Συναγερμός στην 116 Πτέρυγα Μάχης - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην είσοδο - Ο οδηγός είχε μαζί του τσεκούρι ΝΕΟΤΕΡΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε στο αυτοκίνητό του ένα τσεκούρι και δύο τραπεζομάχαιρα.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ο άνδρας που τα ξημερώματα έπεσε με το οχημά του στην πύλη της 116ΠΜ, σύμφωνα με πληροφορίες είναι από την περιοχή της Αιγιάλειας 47ετών και προ καιρού είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό κατάστημα. Προς το παρόν κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας και αναμένεται αργότερα να μεταβεί στο εισαγγελέα. Το όχημα με το οποίος ήλθε από την Αιγιάλεια είναι αγροτικό.

Σε συναγεργό βρισκόταν επί ώρες από τη νύχτα η 116 Πτέρυγα μάχης στο Αραξο, λόγω της παρουσίας αγνώστου στην περίφραξη του στρατοπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο άγνωστος στη μία περίπου τη νύχτα στάθμευσε το αυτοκίνητο του δίπλα από την 116ΠΜ. Αμεσα κινητοποιήθηκε το στελεχιακό δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. 

Περιπολικά έφθασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛΑΣ κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει. Αυτός καθόταν εντός του οχήματος και φώναζε διάφορα ακατάληπτα πράγματα. Τότε οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πέισει να αποχωρήσει. Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5 το πρωϊ και τότε ο άνδρας απορειδοποίητα θέτει σε λειτουργία του αυτοκίνητό του και αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς καταφέρνει να φθάσει στην είσοδο του στρατοπέδου και με ταχύτητα "κάρφωσε" το όχημα στην πόρτα του. 

Οι αστυνομικοί άμεσα ακινητοποίησαν τον δράστη του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ