Κάτω Αχαΐα - ΝΕΟΤΕΡΑ: Πατέρας και μάνα της νύφης στο Αστυνομικό Τμήμα - "Στοπ" σε υπαίθριο γλέντι γάμου - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Συνελήφθη και ο πατέρας της νύφης, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Στο Αστυμικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας κρατούνται και οι δύο γονείς πλέον που χθες το βράδυ διοργάνωσαν υπαίθριο γλέντι για το γάμο που είναι προγραμματισμένο να γίνει σήμερα Κυριακή. Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή. 

------------

Μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ με τη συνδρομή δικαστικών αρχών, περιφρουρούσε από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου την περιοχή γύρω από το Κέντρο Υγείας στην Κάτω Αχαΐα, αλλά και περιμετρικά της πόλης.  

Η εντολή ήταν σαφής, βάσει και των προηγούμενων επιχειρήσεων της Αστυνομίας, όπως στην περίπτωση των Σαγείκων, όπου οι αρχές έδειξαν πως δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε κάθε όχληση από την ηχορύπανση και το κυκλοφοριακό χάος που προκαλούν οι τσιγγάνικοι γάμοι με τις δημόσιες συναθροίσεις και τα ηχητικά. 

Όπως και στην περίπτωση των Σαγείκων, ετσι και χθες το βράδυ στην Κάτω Αχαία αυτή τη φορά, διοργανωτές αλλά και συγγενείς φαίνεται ότι είχαν βάλει άτομα περιμετρικά για να ειδοποιούν σε περίπτωση πρόσβασης αστυνομικών, προκειμένου να χαμηλώνει η μουσικά στα μεγάφωνα. 

Λίγα λεπτά μετά τις 12 και ενώ η μουσική ήταν στη διαπασών, ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ μετέβη στο υπαίθριο γλέντι. Μετά τον έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί, ένας συγγενής της νύφης οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας όπου και παρέμεινε όλη τη νύχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες το γλέντι τελικά δεν έγινε, ενώ σήμερα Κυριακή, ήταν προγραμματισμένος ο γάμος. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο Αστυνομικό Τμήμα, μετέβησαν και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής οι οποίοι προ ημερών είχαν διαμαρτυρηθεί και εγγράφως στις αρχές για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια η έδρα του Δήμου, αλλά και δημότες, επαγγελματίες και ιδιώτες. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στη Κάτω Αχαΐα, από τους αστυνομικούς του
Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι  είχε
διοργανώσει σε οικία εκδήλωση – γλέντι, συνδεόμενη με γάμο,
αναπαράγοντας μουσική, προερχόμενη από στερεοφωνικό συγκρότημα,
συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία που είχαν τοποθετηθεί στον προαύλιο
χώρο με τη συμμετοχή μεγάλου πλήθους ατόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυτική Αχαΐα: Aγανάκτισαν με τους τσιγγάνικους γάμους - Αστυνομική παρέμβαση ζητά ο Δήμαρχος

Δυτική Αχαΐα: Ξεσήκωσαν τον τόπο με το γλέντι της βάφτισης-Ανάστατοι οι κάτοικοι-Συνελήφθη ο 40χρονος διοργανωτής

 

 

Διαβάστε επίσης