Πάτρα: Αλαλούμ με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας – Πότε θα παραδοθεί τελικά στην ανακρίτρια

Οι ζωγραφιές και τα γραπτά που έχει μέσα η τσάντα δεν αποκλείεται να δώσουν νέα στοιχεία

Η σχολική τσάντα της 9χρονης, χάθηκε μέσα από το ακίνητο της Μπιζανίου, όπου έμενε με την οικογένειά της όσο ήταν στη ζωή.

Μάλιστα, η οικογένεια του παιδιού κατέθεσε μήνυση καθώς η τσάντα εξαφανίστηκε, μετά την είσοδο στο κτίριο των δικηγόρων συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

Τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κάνει οι δικηγόροι για να πάρουν τα κλειδιά του κτιρίου απορρίφθηκαν σήμερα και εκείνοι είχαν ήδη μπει στο σπίτι από τη Παρασκευή.

Πάτρα: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των συγγενών της σπιτονοικοκυράς-Το σπίτι της σφραγίζεται

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης 9χρονης που πήγαν αργότερα, διαπίστωσαν ότι η σχολική τσάντα του παιδιού έλειπε.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, της μήνυσης αλλά και δηλώσεων της οικογένειας, τελικά ένας εκ των δικηγόρων συγγενών της σπιτονοικοκυράς, ανακοίνωσε ότι έχει την τσάντα και θα την παραδώσει το μεσημέρι της Δευτέρας. Όχι στην οικογένεια του παιδιού αλλά στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της Πάτρας.

Αλαλούμ και με την παράδοση της τσάντας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.gr ωστόσο, ο δικηγόρος πήγε στην ανακρίτρια για να παραδώσει την τσάντα αλλά εκείνη την ώρα στο γραφείο ήταν μόνο η γραμματέας της.

Έτσι, τελικά την τσάντα δεν την παρέδωσε σήμερα όπως είχε ανακοινωθεί αλλά θα την παραδώσει αύριο Τρίτη, που θα βρίσκεται η ανακρίτρια στο γραφείο της.

Οι ζωγραφιές και τα γραπτά που έχει μέσα η τσάντα, από το 9χρονο κοριτσάκι, δεν αποκλείεται να δώσουν νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος: Έχω την τσάντα της Τζωρτζίνας και την παραδίδω στην Ανακρίτρια-Στο σπίτι της Κούτρα μπήκαμε νομιμότατα

 

Διαβάστε επίσης