Πάτρα: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των συγγενών της σπιτονοικοκυράς-Το σπίτι της σφραγίζεται

Οι δικηγόροι κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας τα κλειδια του σπιτιού. Όμως την Παρασκευή μπήκαν στο σπίτι

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση  και συγκεκριμένα για το ακίνητο της σπιτονοικοκυράς των Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, Ευγενίας Κούτρα.

Το Ειρηνοδικείο Πατρών απέρριψε σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news  τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, ζητώντας να τούς παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου. Μάλιστα αποφασίστηκε και η σφράγιση του σπιτιού της Ευγενίας Κούτρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικηγόροι  που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ζητώντας τα κλειδιά, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού και να καταγράψουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εντός της οικίας.

Η αίτηση συζητήθηκε την Παρασκευή, ωστόσο δικηγόρος της πλευράς Κούτρα μπήκε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου και όπως ισχυρίζονται πήρε προσωπικά αντικείμενα της άτυχης Τζωρτζίνας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με την μητέρα της και συγγενικά πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία, γιατί όπως ανέφεραν ο ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

Για το λόγο αυτό κατέθεσαν μηνύσεις τόσο η οικογένεια Πισπιρίγκου, όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, η απόφαση ορίζει συμβολαιογράφο ο οποίος είναι ο αρμόδιος για την διαδικασία της σφράγισης του σπιού. Εφ όσον ο συμβολαιογράφος το επιλέξει, μπορεί στη διαδικασία της σφράγισης να κληθεί και να παρίσταται αστυνομικός. Ακόμη όμως αυτό είναι άγνωστο αν θα συμβεί

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ