Πάτρα: Ψάχνουν τον 40χρονο που έκανε για άλλον το εμβόλιο για τον κορονοϊό – Πως αποκαλύφθηκε η υπόθεση πλαστοπροσωπίας – Δηλώσεις Καρβέλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην Πάτρα για τον εντοπισμό του ατόμου που έκανε το εμβόλιο, αλλά όπως αποδείχθηκε, πήγε να εμβολιαστεί για λογαριασμό κάποιου άλλου, στο Υγείας Νοτίου Τομέα της πόλης

Οπως αποκάλυψε χθες το Tempo24.newsμόλις έγινε αντιληπτό από γιατρό του Κέντρου πως η ηλικία του δεν συνάδει με εκείνη του άνδρα που υποτίθεται πως θα προσερχόταν για να εμβολιαστεί, του ζητήθηκε να παραμείνει στο Κέντρο για να γίνει εξονυχυστικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Μόλις όμως ο άνδρας κατάλαβε πως παει να μπλέξει, έγινε “καπνός”, έχοντας προηγουμένως προλάβει να εμβολιαστεί.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας που προσήλθε για εμβολιασμό ήταν περίπου 40 ετών και επέδειξε δίπλωμα οδήγησης, ενώ ο πολίτης που ανέφερε το έγγραφο ταυτοπροσωπίας ήταν μόλις 28!

Σε δηλώσεις του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης περιέγραψε αναλυτικά πως αποκαλύφθηκε η πλαστοπροσωπία, ενώ πρόσθεσε ότι ο γιατρός που κατάλαβε τι είχε συμβεί ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές αρχές και το εμβόλιο δεν καταχωρήθηκε στην πλατφόρμα.

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία