Πάτρα: Έκανε εμβόλιο για άλλον (;) αλλά μόλις τον κατάλαβαν έγινε "καπνός"-Ενημερώθηκε η Αστυνομία

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Την Αστυνομία και τις αρμόδιες Αρχές ενημέρωσαν άμεσα οι προιστάμενοι του Κεντρου Υγείας Νοτίου Τομέα της Πάτρας για περίπτωση άνδρα που προσήλθε το πρωΐ της Τρίτης να εμβολιαστεί χωρίς τα χαρακτηριστικά του να συμφωνούν με τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας που προσκόμισε.

Μάλιστα μόλις έγινε αντιληπτό από γιατρό του Κέντρου πως η ηλικία του δεν συνάδει με εκείνη του άνδρα που υποτίθεται πως θα προσερχόταν για να εμβολιαστεί, του ζητήθηκε να παραμείνει στο Κέντρο για να γίνει εξονυχυστικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news μόλις ο άνδρας κατάλαβε πως παει να μπλέξει, έγινε "καπνός", έχοντας προηγουμένως προλάβει να εμβολιαστεί.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας που προσήλθε για εμβολιασμό ήταν περίπου 40 ετών, ενώ ο πολίτης που ανέφερε το έγγραφο ταυτοπροσωπίας ήταν μόλις 28!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.news  ο προϊστάμενος και το προσωπικό του Κέντρου συνέχισαν τις έρευνες και μάλιστα τηλεφώνησαν στον άνδρα στο όνομα του οποίου έγινε ο εμβολιασμός, ζητώντας του να προσέλθει για έλεγχο.

Εκείνος αφενός μεν ισχυρίστηκε πως βρίσκεται εκτός Πατρών (πότε πρόλαβε αλήθεια;) και αφετέρου ενώ υποσχέθηκε πως θα προσέλθει δεν εμφανίστηκε ποτέ!

 Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αρχικά να μην καταχωρηθεί ο εμβολιασμός στα στοιχεία του πολίτη που προσκόμισε ο άνδρας και στη συνέχεια να ενημερωθεί η Αστυνομία και πιο συγκεκριμένα η Ασφάλεια Πατρών και το τρίτο Αστυνομικό Τμήμα.

Είναι πασιφανές πως για το περιστατικό προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πως το πρόσωπο που εμφανίστηκε ενεργούσε για λογαριασμό του άνδρα τα στοιχεία του οποίου αναγράφονταν στο δίπλωμα οδήγησης που προσκόμισε (δεν έφερε μαζί του ταυτότητα την οποία είπε πως είχε ξεχάσει).

Ταυτόχρονα με την Αστυνομία όπου έχει υποβληθεί γραπτή αναφορά, ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υγειονομικές Αρχές