Πάτρα: Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης το 6 ημερών βρέφος – Θετική στον κορονοϊό και η μητέρα του

Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στη Μονάδα Νεογνών του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” νοσηλεύεται το 6 ημερών βρέφος το οποίο εντοπίστηκε θετικό στον κορονοϊό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το νεογνό είναι σε καλή κατάσταση και παρακολουθείτε στενά από τους παιδιάτρους του Νοσοκομείου.

Το νεογέννητο μωράκι κόλλησε κορονοϊό από τη μητέρα του, που ήταν θετική, με την ίδια να έχει ήπια συμπτώματα και να έχει επιστρέψει σπίτι της.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα όταν έφτασε στο νοσοκομείο είχε αρνητικό μοριακό τεστ, ωστόσο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας είναι θετικός.

Η μητέρα υποβλήθηκε και σε δεύτερο τεστ, οπότε διαπιστώθηκε ότι και αυτή έχει κολλήσει.

Οι γιατροί του βρέφους είναι αισιόδοξοι ότι η κατάσταση της υγείας του θα έχει αίσια έκβαση.

 

Την ίδια ώρα στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” νοσηλεύονται άλλα δύο νεογέννητα, τα οποία εξετάζονται ως ύποπτα, αφού οι μητέρες τους είναι θετικές στον κορονοϊό, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου.

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή