Δήμος Πατρέων: “Βροχή” τα πρόστιμα σε εργαζόμενους που δεν υποβάλλουν τα rapid tests – Πάνω από 140 οι ανεμβολίαστοι – Επιβεβαίωση του tempo24

 

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας παραδέχεται πως υπάρχουν ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στο Δήμο που δεν είναι ιδιαίτερα …επιμελείς στην ανάρτηση, στον σχετικό ιστότοπο, των διαγνωστικών τεστ στα οποία πρέπει να υποβάλλονται δύο φορές την εμβδομάδα.

Οπως είχε γράψει αποκλειστικά το tempo24  μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε τον περασμένο μήνα η Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας  διαπίστωσε εκατοντάδες παραβάσεις. Με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 300 ευρώ για κάθε παράβαση. 

Το γεγονός με δηλώσεις του παραδέχθηκε και ο αντιδήμαρχος Διοίκησης Διονύσης Πλέσσας, σημειώνοντας πάντως πως καταβάλλονται προσπάθειες να πεισθούν οι δημοτικοί υπάλληλοι να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους οι εργαζόμενοι υποχρεούται να υποβάλλονται σε Rarid tast εβδομαδιαίως (τώρα 2 φορές) τα οποία και καταχωρούνται στην ειδική πλατφόρμα.
Οι οδηγίες των Υπηρεσιών μας προς το προσωπικό είναι σαφείς προς την κατεύθυνση αυτή αλλά και της Δημοτικής Αρχής για την πραγματοποίηση των test, τόνισε ο κ. Πλέσσας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των υπηρεσιών, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι είναι 143, εκ των οποίων 70 μόνιμοι υπάλληλοι, 58 της Κοινωφελούς και 15 ορισμένου χρόνου.

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες