Χάος στον Δήμο Πατρέων: Τι “έδειξε” ο έλεγχος της Α.Α.Δ. – Πάνω από 300 περιπτώσεις που δεν δηλώνουν τα τεστ

Χάος, σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον Δήμο Πατρέων.

Αιτία; Ο απολογισμός του ελέγχου της Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας για τους εργαζόμενους στον Δήμο που είναι ανεμβολίαστοι και υποχρεούνται στη διενέργεια δυο rapid test την εβδομάδα για να μπορούν να προσέρχονται στη δουλειά.

 

Ο έλεγχος τη Α.Α.Δ. έβγαλε «λαβράκι» αφού, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το tempo24.news, εντοπίστηκαν πάνω από 300 περιπτώσεις όπου τα test είτε δεν έχουν δηλωθεί, είτε έχουν δηλωθεί λάθος.

Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν οι εργαζόμενοι που δεν είναι εμβολιασμένοι υποχρεούνται να διενεργούν – με δική τους ευθύνη – rapid test σε ιδιωτική δομή, η οποία και δηλώνει το αποτέλεσμα στην ειδική πλατφόρμα.

Κάποιοι από τους υπαλλήλους φαίνεται ότι «ξεχνούσαν» ή… «αμελούσαν» να ακολουθήσουν τη διαδικασία με αποτέλεσμα τώρα να υποχρεούνται να πληρώσουν το πρόστιμο το οποίο ανέρχεται στα 300 ευρώ για κάθε εκπρόθεσμη δήλωση.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news σχετικά με την ανθρωπογεωγραφία των υπαλλήλων που δε δηλώνουν τα test, πρόκειται για εργαζόμενους συγκεκριμένων τμημάτων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Α.Α.Δ. έχει ήδη ενημερώσει τον Δήμο Πατρέων για τις τεράστιες «τρύπες» που εμφανίστηκαν στη δήλωση των test των εργαζομένων και τώρα αναμένεται ο Δήμος με τη σειρά του να ενημερώσει τους αντίστοιχους «ξεχασιάρηδες» υπαλλήλους ότι οφείλουν να πληρώσουν 300 ευρώ για κάθε λάθος δήλωση.

Όλα αυτά την ώρα που ο κορονοϊός έχει «παρεισφρήσει» αρκετές φορές στη Μαιζώνος, δημιουργώντας τεράστια αναστάτωση στους εργαζόμενους, με την πιο πρόσφατη περίπτωση ανεμβολίαστης υπαλλήλου, που εντοπίστηκε θετική και προκάλεσε ταραχή στους συναδέλφους της οι οποίοι στην κυριολεξία εξαφανίστηκαν από το γραφείο και έτρεξαν να κάνουν test για την περίπτωση που τους είχε κολλήσει.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο