Σπύρος Μπιμπίλας: Μιλά για τη συμμετοχή του στο «The Crown» και αποκαλύπτει τον όρο που έθεσε

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στον νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix, The Crown, αποκαλύπτοντας τον όρο που έθεσε στην παραγωγή.

«Δεν είχα δει ποτέ The Crown. Με πήρε μια casting director και με ρώτησε αν θέλω να περάσω από ένα δοκιμαστικό. Της είπα ότι δεν ξέρω καλά αγγλικά, ότι ξέρω τα αγγλικά του τουρίστα. Μου είπαν ότι δεν έχει καμία σημασία και να πάω να κάνω την ακρόαση. Ήθελαν να κάνω τον Λάτση, γιατί είπαν ότι του μοιάζω.

Τους είπα ότι αν δεν έχω βοηθό για τη γλώσσα, δεν μπορώ να πάω. Τελικά μου έφεραν, επειδή επέμεινα. Πληρωμένα όλα. Ήθελα βοηθό για να συνεννοηθώ με τον σκηνοθέτη. Με υποδέχτηκαν λες και ήρθε ο πιο famous από την Ελλάδα. Πέρασα πολύ ωραία. Τα γυρίσματα έγιναν στην Μαγιόρκα και στην Σεβίλλη. Δέκα ημέρες έμεινα για ένα επεισόδιο, σε δυο σκηνές έπαιξα.

Υπήρχε χλιδή στα γυρίσματα του The Crown, άπειρη οργάνωση και άπειροι βοηθοί. Πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και δεν με άφηναν, έπρεπε να έρθει ειδικός».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ