Τροχαίο στη Βάρδα: Πώς το 5χρονο αγοράκι γλίτωσε τα χειρότερα – Η κατάσταση της υγείας του

 

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρών νοσηλεύεται το 5χρονο αγοράκι που επέβαινε στο ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο ενεπλάκη στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πατρών – Πύργου κοντά στη Βάρδα.

Όπως περιγράφουν στο tempo24.news αυτόπτες μάρτυρες αλλά και όσοι εξέτασαν το παιδί, ο 5χρονος γλίτωσε στην κυριολεξία από θαύμα.

Αυτό που φαίνεται να τον έσωσε ήταν το γεγονός ότι ήταν σωστά δεμένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, με περασμένη τη ζώνη ασφαλείας.

Όπως αναφέρει στο tempo24.news ο Διοικητής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου, ο μικρός δε φέρει βαριά τραύματα, παρά μόνο περιορισμένες εκδορές και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Το μικρό αγοράκι έχασε τη μητέρα του, η οποία σκοτώθηκε ακαριαία, μαζί με το αγέννητο αδερφάκι του, αφού η νεαρή γυναίκα ήταν έγκυος 6 μηνών.

Την ίδια ώρα σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Πάτρα ο πατέρας που ήταν και οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγάκι.

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Στη φυλακή ο γιος του επιχειρηματία για τα ναρκωτικά

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας