Ασύλληπτη τραγωδία: Έγκυος η μητέρα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στη Βάρδα – Στο Καραμανδάνειο το παιδί της

Μια ασύλληπτη τραγωδία γράφτηκε για ακόμη μια φορά στην άσφαλτο της Πατρών – Πύργου.

Η σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων το απόγευμα της Πέμπτης είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία μια μητέρα που επέβαινε στο ένα αυτοκίνητο μαζί με το σύζυγο και το μικρό τους παιδί.

Όπως μεταδίδει το ilialive η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της οικογένειας και μάλιστα βρισκόταν στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Το αυτοκίνητο που επέβαινε η γυναίκα και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο φορτηγό το οποίο κατέληξε εκτός δρόμου.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα άμεσα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, ενώ στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να διακομήσουν στο νοσοκομείο τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, τον άνδρα οδηγό του ΙΧ που τραυματίστηκε σοβαρά και τον οδηγού του φορτηγού που έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα.

Από το Κέντρο Υγείας της Βάρδας το 5χρονο παιδί διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Την ίδια ώρα σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στην Πάτρα ο σύζυγός της.

 

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ