Πάτρα: Η κατάσταση στη "νύχτα" θα ξέφευγε-Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του tempo24 από τις 27 Απριλίου προέβλεπε την επέμβαση της Αστυνομίας

 

Με ένα αποκαλυπτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ το tempo24.news είχε από τις 27 Απριλίου προαναγγείλει πως η κατάσταση θα ξέφευγε σύντομα σε νυχτερινά κέντρα της Πάτρας με την επανεκκίνηση της διασκέδασης.

Οι πληροφορίες που ήθελαν από τότε ομάδες ατόμων να έχουν σχεδιάσει "εισβολή" στον χώρο της διασκέδασης προκειμένου να απλωθούν στη συνέχεια σε άλλες δραστηριότητες, επιβεβαιώθηκαν στην πορεία.

Και μάλιστα οι ενδείξεις για δράση ομάδων στον χώρο της νύχτας (αλλά και της ημέρας) σοβάρευαν όσο περνούσαν οι ημέρες.

Η Αστυνομία γνώριζε και προετοίμαζε τις κινήσεις της. Μεσολάβησαν από τότε μέχρι σήμερα και άλλα σοβαρά γεγονότα με αποκορύφωμα την υπόθεση της δολοφονίας του Τάσου Μπερδέση στην Αθήνα.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής ξεκίνησαν πλέον να σχεδιάζουν σημαντικές παρεμβάσεις στην Πάτρα.

Με αποκορύφωμα της προχθεσινή επέμβαση των αστυνομικών του Τμήματος Εκβιαστών τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή

Τι έψαχναν και τι βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής στην Πάτρα-Η πρωτοφανής σε έκταση επιχείρηση σε πολλά κλαμπ της πόλης-Γιατί προσήχθησαν συγκεκριμένοι Πατρινοί

Διαβάστε το ρεπορτάζ του tempo24 της 27ης Απριλίου όπου αναφερόταν πως η Αστυνομία είχε ήδη έτοιμο σχέδιο δράσης.

Έτοιμες να δράσουν προσφέροντας "υπηρεσίες" σε καλοκαιρινά κυρίως νυχτερινά καταστήματα ενόψει της επανεκκίνησης της λειτουργίας τους, είναι ομάδες "μπράβων" της Πάτρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, άνδρες οι οποίοι φέρεται στην πλειοψηφία τους να εκπροσωπούν  την παλιά "φουρνιά" προστατών της νύχτας, έχουν ήδη "απλωθεί" στις περιοχές των Βραχνεΐκων και του Ρίου, προσφέροντας προστασία σε καταστήματα διασκέδασης τα οποία ναι μεν θα λειτουργούν σε αυτή τη φάση μέχρι τις 11 τη νύχτα, αλλά προβλέπεται να συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό θαμώνων στη διάρκεια της λειτουργίας τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ζητούν χρηματικά ποσά προκειμένου να αναλάβουν την φύλαξη και προστασία των καταστημάτων, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για την ομαλή επανεκκίνηση της διασκέδασης, όσο και για την συνέχεια τις λειτουργίας τους κάτω από κανονικές συνθήκες ωραρίου.

Οι ομάδες των "προστατών" φέρεται επίσης να έχουν χωρίσει τις περιοχές δράσης όπου διαπιστώνεται έντονη κινητικότητα ενόψει της επαναλειτουργίας των καταστημάτων διασκέδασης και αναψυχής, ενώ είναι άγνωστο ακόμη αν λειτουργοιύν σε συνεργασία μεταξύ τους, ή αν στην πορεία θα προκύψουν αντιπαλότητες με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως "πέφτουν" ο ένας πάνω στον άλλον στις προσεγγίσεις τους σε ιδιοκτήτες καταστημάτων, ή ακόμη επιδιώκουν να βρίσκονται πίσω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς των επιχειρήσεων.

Για την δράση τους είναι ήδη ενήμερη η Αστυνομία και έχει εκπονηθεί σχέδιο προκειμένου να αποτραπεί η δράση τους.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ