Θόδωρος Κατσανέβας: Διασωληνωμένος με κορονοϊό στο Σισμανόγλειο

03/05/2021 | 09:54

Δύσκολες ώρες περνά ο Θόδωρος Κατσανέβας, που από το τέλος Απριλίου έχει νοσήσει με κορονοϊό και τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση. Ο πρώην βουλευτής νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο.

Ο Θόδωρος Κατσανέβας είχε ο ίδιος κάνει γνωστό, με ανάρτησή του στο Facebook, ότι είχε κολλήσει κορονοϊό, μόλις λίγες μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου.

Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ επιδεινώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν, το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (02.05.2021) να τον διασωληνώσουν.

Ο Θόδωρος Κατσανέβας είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό από τις 19 Απριλίου, όπως είχε γράψει ο ίδιος στην ανάρτησή του, λίγες μέρες μετά. Αρχικά, είχε τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι του.  

πηγη

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Παρέμβαση Κασσελάκη για τον 18χρονο Μάριο – Ιταλοί αυτοδιοικητικοί στο πλευρό της μητέρας του