Πάτρα: Άγρια καταδίωξη για διαρρήκτη-Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν άμεσα-ΦΩΤΟ από τη σύλληψή του

Συνελήφθη αργά τη νύχτα της Κυριακής, μετά από πιεστικές αναζητήσεις αστυνομικών της Άμεσης Δράσης Πατρών ο άνδρας που νωρίτερα είχε χυπήσει σταθμευμένα οχήματα σε περιοχές της Αγυιάς για να τα διαρρήξει.

Με τις εντολές του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαίας Ταξιαρχου Γιώργου Μιχαλόπουλου που λόγω των καιρικών φαινομένων είναι στην περιφέρεια, την καθοδήγηση του κέντρου επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών και τις περιγραφές μαρτύρων για τα χαρακτηριστικά του, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές που έχει απασχολήσει ξανά για κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων. Οι αστυνομικοί έδρασαν αποτελεσματικά και έτσι σταμάτησαν τη δράση του, αφού είχαν προηγηθεί διαρρήξεις οχημάτων στις οδούς Αμερικής και Πολυζωίδη.

Πάτρα: Άγρια καταδίωξη για διαρρήκτη-Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν άμεσα-ΦΩΤΟ από τη σύλληψή τουΠάτρα: Άγρια καταδίωξη για διαρρήκτη-Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν άμεσα-ΦΩΤΟ από τη σύλληψή του

Πάτρα: Νταλίκα παρέσυρε γυναίκα! ΦΩΤΟ ΣΟΚ

Πάτρα: Κατέληξε η γυναίκα που παρασύρθηκε από νταλίκα στα Δεμένικα – Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Πέτρος Μανέτας

Ακυβέρνητο σκάφος στο Αίγιο

Πάτρα: Δικυκλιστής έπεσε στις μπάρες του τρένου και τραυματίστηκε

Τραγωδία: ΙΧ καρφώθηκε σε ελιά, νεκρός ένας ανήλικος!

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Μακύνεια Ναυπακτίας – Ήχησε το 112 – ΝΕΟΤΕΡΑ – ΦΩΤΟ ΚΑΙ BINTEO

Πάτρα: Άφησε τον 3χρονο γιο του μόνο του στο πεζοδρόμιο και συνελήφθη