Πάτρα: Αυτό είναι το ΑΤΜ που… δεν έκανε τη “χάρη” στον δράστη να “ανοίξει” – Επιχείρησε να το ανατινάξει με αέριο! ΦΩΤΟ

 

Αυτό είναι το ΑΤΜ που επιχείρησε – όπως έγραψε το πρωί το tempo24 – να ανατινάξει δράστης για να αρπάξει τα χρήματα. 

Πρόκειται για το ΑΤΜ που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του ΚΕΠ στην Παραλία Πατρών. Τελικά ο δράστης δεν τα κατάφερε…με την ανατίναξη να “ανοίξει” το μηχάνημα.

Το περιστατικό έγινε τα μεσάνυχτα της Τρίτης και ο άνδρας επιχείρησε τη διάρρηξη χρησιμοποιώντας αέριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο δράστης φορώντας κουκούλα, προσπάθησε να ανατινάξει το μηχάνημα, χωρίς όμως να τα καταφέρει και έφυγε πεζός. Από προσπάθειά του όμως προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά, την οποία κατάφεραν να ελέγξουν άμεσα πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργούν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)