Πάτρα: Πήγε να ανατινάξει ΑΤΜ αλλά δεν τα κατάφερε-Προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά

Ένας άνδρας προσπάθησε να ανατινάξει το ΑΤΜ που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του ΚΕΠ στην Παραλία Πατρών χωρίς όμως να τα καταφέρει. Το περιστατικό έγινε τα μεσάνυχτα της Τρίτης και ο άνδρας επιχείρησε τη διάρρηξη χρησιμοποιώντας αέριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο δράστης φορώντας κουκούλα, προσπάθησε να ανατινάξει το μηχάνημα, χωρίς όμως να τα καταφέρει και έφυγε πεζός. Από προσπάθειά του όμως προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά, την οποία κατάφεραν να ελέγξουν άμεσα πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργούν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.
 

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)