Για την υπόθεση Novartis κατέθεσαν Π. Πικραμμένος και Ά. Γεωργιάδης

Στον Αρειο Πάγο

Στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis, κατέθεσαν σήμερα ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. 


Μέχρι σήμερα από το γραφείο της κ. Αλεβιζοπούλου έχουν περάσει και έχουν καταθέσει για την υπόθεση της Novartis, πέντε πολιτικά πρόσωπα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην υπουργός Υγείας και πρώην Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας. 

Ακόμη, έχει καταθέσει και θα συνεχίσει την κατάθεσή του την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής. 

Διαβάστε επίσης