Πάτρα: Και δεύτερος εκπαιδευτικός θετικός στον κορονοϊό, στο Γυμνάσιο της Οβρυάς - Η ανακοίνωση του σχολείου για τα κλειστά τμήματα

 

Και δεύτερο κρούσμα εκπαιδευτικού στο Γυμνάσιο της Οβρυάς. Παρόλο που το πρώτο δεν είχε ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου (ενώ είχε σημειωθεί ότι το τμήμα θα κλείσει για "τεχνικούς λόγους"), αυτή τη φορά, η διεύθυνση του σχολείου έσπευσε να ενημερώσει τους γονείς για το δεύτερο κρούσμα.

Η σημερινή ενημέρωση έχει ως εξής:  

Κατόπιν διαγνώσεως σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και δεύτερου εκπαιδευτικού θετικού στον ιό covid-19, μετά από επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, την εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αχαΐας , αποφασίζεται από το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας η αναστολή λειτουργίας των τμημάτων Β1, Β2, Β3, Β4, Γ3 για 15 ημέρες έως Δευτέρα 02-11-2020. Η δια ζώσης διδασκαλία θα επαναληφθεί από 03-11-2020. Στο διάστημα αυτό η διδασκαλία στα ανωτέρω τμήματα θα παράσχεται με εξ αποστάσεως διδασκαλία σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα, αρχής γενομένης από αύριο. Ζητάμε την κατανόησή σας για πιθανές ελλείψεις και καθυστερήσεις της αυριανής πρώτης ημέρας. Συμβουλευτείτε τους συνδέσμους webex που σας έχουν αποσταλεί για τα μαθήματα των εκπαιδευτικών. Τα υπόλοιπα τμήματα συνεχίζουν την διδασκαλία στο σχολείο.

Πάτρα - Σχολείο Οβρυάς: Όταν προσπαθείς να κρύψεις το πρόβλημα ...κάτω από το χαλί!

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ