Άννα - Μαρία Ρογδάκη: Τα διαμάντια της θα ... ζήσουν παντοτινά!

 

"Τί θα ήταν η ζωή χωρίς χρυσόσκονη;" Είναι ένα από τα μότο της ζωής της, που το ακολουθεί κατά γράμμα, κάνοντας ζηλευτή τη μέχρι σήμερα πορεία της! Διακρίσεις σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, βραβεία, μεγάλα αφιερώματα στα διασημότερα έντυπα του κόσμου, η Άννα - Μαρία Ρογδάκη είναι ένα "διαμάντι" που κατάφερε να λάμπει ανάμεσα στα αστέρια, όπως είχε βάλει η ίδια στόχο!  Η grand dame των "Diamond Events", η Πατρινή που κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή παγκοσμίως στο Wedding Planning, έχει απίστευτο χιούμορ, είναι μεγάλο πειραχτήρι, αγαπά την οικογένειά της και τους φίλους της, λατρεύει τη δουλειά της. Και όλα τα κάνει "πολύ"! Με αγάπη πάντα. Εξάλλου, όπως λέει και η ίδια "η αγάπη όλα τα μπορεί".

Μια κουβέντα μαζί της, φυσικά δεν τελειώνει ποτέ, αφού έχει τόσα να πει, όμως, είναι σαν κάνετε ένα "ταξίδι". Ελάτε μαζί μας, στη σημερινή "διαδρομή". Είμαστε σίγουροι ότι θα την απολαύσετε:  

- Πάντα γελάς; Ξέρεις τί λενε για τους ανθρώπους που είναι συνέχεια χαρούμενοι; Ότι κρύβουν μέσα τους πόνο... Ισχύει;

Δεν μπορεί να υπάρξει γέλιο χωρίς πόνο, ούτε και το αντίθετο. Αγαπώ τη ζωή και θέλω να ομολογήσω ότι εκείνες τις φορές που η απώλεια αγαπημένων μου ανθρώπων με πόνεσε, το χαμόγελο ήταν εκείνο που απέκτησε μεγαλύτερη σημασία γιατί μου έλειπε.

- Είσαι το πρόσωπο που όταν το βλέπουν οι άλλοι "κολλάνε" αισιοδοξία. Είναι το επαγγελματικό σου μυστικό;

Αν το κάνω αυτό είναι μεγάλη η χαρά μου. Οι άνθρωποι που με εμπιστεύονται έχουν ένα όραμα για μια σημαντική και μοναδική στιγμή της ζωής τους. Αισθάνομαι ευλογημένη και συγκινούμαι κάθε φορά που βλέπω τη νυφη να βγαίνει από το αυτοκίνητο της. Δουλεύω πολύ σκληρά για να είναι όλα όμορφα!
 

- Δένεσαι με τους πελάτες σου πολύ. Νομίζω δεν κάνουμε λάθος. Τί λες;

Αυτό που συμβαίνει είναι κάτι μαγικό. Αποκτώ συνέχεια καινούργιους φίλους. Δεν ξέρω πως, αλλά ναι γινόμαστε φίλοι!

- Οι μοναδικές στιγμές που χαρίζεις στις πιο ευτυχισμένες στιγμές των ανθρώπων, είναι και λίγο προσωπική σου ανάγκη;
Πως θα μπορούσε να μην είναι! Δεν μπορεί να γίνει τίποτα χωρίς συναίσθημα. Αυτό που γίνεται πρέπει να αρέσει πρώτα σε εμένα την ίδια και δεν δέχομαι τίποτα περισσότερο από το τέλειο, όσο και αυτό ακούγεται κάπως.


- Μέχρι ποιο σημείο συμβουλεύεις τα νέα ζευγάρια για το θέμα της δεξίωσης... Έχεις πει ποτέ, "οκ, ότι θέλετε" - Αν και δεν το πιστεύουμε, αλλά έχεις φτάσει σε σημείο να πεις..."κυρία μου δεν σε αναλαμβάνω" και γιατί;

Η ενιαία εμφάνιση ενός event, η ισορροπία που πρέπει να προκύπτει με πολλούς τρόπους, είναι σημαντικό και ακριβώς γι’ αυτό υπάρχουν οι ειδικοί. Θεωρώ λοιπόν υποχρέωση μου, να συμβουλεύσω τους ενδιαφερόμενους για να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών τους. Εννοειται ότι λέω «ότι θέλετε» γιατί οι άνθρωποι πρέπει να νιώθουν ευχαριστημένοι και να παίρνουν το όνειρό τους με σάρκα και οστά! Στην Diamond Events κάνουμε πρωταθλητισμό. Η μοναδικότητα είναι ζητούμενο!
 

- Το πληθωρικό ύφος στις δουλειές σου, σου κόβει ή σου ανοίγει δρόμους;

Ευχαριστώ για την ερώτηση. Θεωρώ μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι έχω ένα αναγνωρίσιμο ύφος. Είμαι χαμαιλέων και προσαρμόζομαι σε πολλά διαφορετικά στυλ, γιατί κανένα event, δε μοιάζει με το άλλο. Ως προς τους δρόμους, ναι είμαι χαρούμενη για όσους με εμπιστεύονται!

- Έχεις σκεφτεί να πεις "αντίο" στην Πάτρα για να δουλεύεις από το εξωτερικό; Έτσι κι αλλιώς τα "διαμάντια" σου είναι πασίγνωστα διεθνώς!


Μου αρέσουν οι προκλήσεις και έχω ήδη δουλέψει σε χώρες του εξωτερικού, είτε με ζευγάρια που επιλέγουν τη χώρα μας για το γάμο τους, είτε σε άλλες χώρες, όπως η Ινδία, η Μέση Ανατολή και η Σερβία.


- Πώς μπορεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στην ζωή ενός ανθρώπου με τα νέα δεδομένα; Λόγω κορονοϊού, ποιες είναι οι συμβουλές σου, ώστε να μην υπάρξει καμία "έκπτωση" στο όνειρο.
Ο Κορονοϊός ήταν μια δοκιμασία για την ανθρωπότητα αλλά και για το επιχειρείν. Πέρα από συνωμοσιολογίες και όλα τα διάφορα που ακούμε όλο αυτό το διάστημα, σαν εταιρεία δεν διαπραγματευόμαστε την ασφάλεια. Εννοειται πως «ματώσαμε» αλλά σε καμία περίπτωση δεν ρισκάρουμε την υγεία, για να δουλέψουμε. Υπήρξαν αναβολές και ματαιώσεις αλλά όσοι θέλουν να ζήσουν το όνειρο τους, μπορούν, ακόμα και εν μέσω της πανδημίας. Τηρούμε τους κανόνες και ακολουθούμε την αγάπη. Αυτή όλα τα μπορεί!
 

- Τί ρόλο παίζει για σένα η συνεργασία με την κόρη σου στην επιχείρηση; Την βλέπεις ως συνέχεια;

Η Θεοδώρα είναι από μικρή στη δουλειά. Δεν διαμαρτυρήθηκε ποτε που έχασε διακοπές (γιατί τις χάνει τα τελευταία 12 χρόνια) και της αρέσει πολύ. Είναι ο νέος αέρας που χρειάζονται όλες οι επιχειρήσεις. Είμαι λοιπόν απόλυτα βέβαιη ότι η Diamond Events, δεν θα γεράσει ποτέ!

Η αδυναμία της Άννας - Μαρίας η κόρη της Θεοδώρα! 

- Σε ποιον ή σε ποιους θα έλεγες ένα ευχαριστώ ή μια συγγνώμη;
Ευχαριστώ θα έλεγα σε αμέτρητους ανθρώπους εντός και εκτός οικογένειας, σε φίλους και σε όλους όσοι με έκαναν να κλάψω... Αν και ζητάω συγγνώμη όταν χρειάζεται, προσπαθώ να έχω πιο πολύ φιλότιμο!

- Σ ευχαριστούμε πολύ Άννα - Μαρία για την κουβέντα μας

- Κι εγώ! 
 

- Με τον αγαπημένο της σύζυγο Γιώργο Διαμαντόπουλο και την κόρη της Θεοδώρα, σε από τα αμέτρητα ταξίδια τους στο εξωτερικό

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης