Απόπειρα ληστείας στα Σαγέικα - Οι εφιαλτικές στιγμές της γυναίκας που σώθηκε από τους κουκουλοφόρους - Της χτυπούσαν το τζάμι με το όπλο!

Πώς σταμάτησε η καταδίωξη

 

Εφιαλτικές ήταν οι στιγμές που πέρασε η γυναίκα οδηγός οχήματος, το οποίο καταδίωξαν επίδοξοι ληστές στην Πατρών - Πύργου, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24

Με ισχυρό σοκ ακόμη από το περιστατικό, μιλά στο tempo24, ο σύζυγος της γυναίκας και αντιδήμαρχος του δήμου δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Μάλλιαρης. Περιγράφει τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε η γυναίκα του, η οποία είχε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το μόλις δύο ετών παιδί τους! Ευχαριστεί τον Θεό που όλα πήγαν καλά και την Αστυνομία, καθώς όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος, έδρασε άμεσα με πολλή μεγάλη δύναμη στην περιοχή,  αποτρέποντας τα χειρότερα. "Την περίμεναν στη Ράχη και άρχισαν να τρέχουν απο πίσω της. Κάποια στιγμή την πλησίασαν και της χτυπήσαν το τζάμι με το όπλο...", περιγράφει με τρεμάμενη φωνή ο αντιδήμαρχος.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που κράτησε κάποια λεπτά, φέρεται να ακούστηκαν θόρυβοι που αποδίδονται σε πυροβολισμούς στον αέρα. Οι έξυπνοι χειρισμοί της γυναίκας ωστόσο, σταμάτησαν τον εφιάλτη της, ενώ ήδη στην περιοχή της Ράχης είχαν αντιληφθεί τί συνέβαινε. Οι δράστες, επέμεναν να την καταδιώκουν ακόμα και όταν η γυναίκα οδηγός κατευθύνθηκε προς το χωριό Σαγέικα και μάλιστα στο κέντρο του χωριού. Εκεί, όπως μας μεταφέρει ο σύζυγός της, είχε την ψυχραιμία, να σταματήσει έξω από ένα μανάβικο και όχι έξω από το δικό τους κατάστημα (ΕΛΤΑ). Στο μεταξύ, περιπολικά και μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας είχαν ήδη φτάσει στην περιοχή και "χτένιζαν" τα γύρω χωριά. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα έφερε μαζί της χρηματικό ποσό. 

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, παραμένουν στην περιοχή, αναζητώντας τους δύο μαυροφορεμένους κουκουλοφόρους πάνω σε μια λευκή μηχανή μεγάλου κυβισμού. Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ενδεχόμενα να έχουν επιβιβαστεί σε άλλο όχημα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ