Αποπειράθηκαν να ληστέψουν γυναίκα που μετέφερε χρήματα των ΕΛΤΑ – Πώς κατάφερε να τους αποτρέψει – Έρευνες από την αστυνομία – ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μπήκαν σε ένα πράσινο όχημα.

Η αστυνομία χτενίζει όλα τα χωριά της δυτικής Αχαΐας. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για ένα όχημα που κινήθηκε πριν από λίγη ώρα με ιλιγγιώδη ταχύτητα στα Γιουλέικα με κατεύθυνση την Πάτρα.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες γυναίκα μετέφερε χρήματα από την Κάτω Αχαΐα στα Σαγέικα όπου διατηρεί το κατάστημα των ΕΛΤΑ.

Το όχημα της γυναίκας ακολουθείτο από μια μηχανή μεγάλη κυβισμού, την οποια η γυναίκα θεώρησε ύποπτη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μπήκε από την Πατρών – Πύργου στο δρόμο προς τα Σαγέικα και φέρεται εκεί να έγιναν αντιληπτές ύποπτες κινήσεις της μηχανής από τους περιοίκους ενώ η γυναίκα φέρεται να μπήκε σε άλλο κατάστημα και να ζήτησε βοήθεια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ύποπτοι, όταν αντιλήφθηκαν τις κινήσεις της, διέφυγαν. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Άμεση ήταν η επέμβαση της  αστυνομίας η οποία έφτασε στο σημείο με μεγάλη δύναμη. 

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Δυο ατομα αναζητά αυτή την ώρα η αστυνομία στην Δυτική Αχαΐα που επιβαίνουν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. 

Οι δράστες φορούσαν μαύρα ρούχα και άσπρα κράνη

Η αστυνομία τόσο από την Αχαία, όσο και από την Ηλεία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

 

 

 

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)