Η ανάρτηση Βαξεβάνη για Κασιδιάρη και Μπογδάνο και οι αντιδράσεις

22/05/2020 | 20:12

 

Αντιδράσεις προκάλεσε σχόλιο που έκανε στα social media ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, με αφορμή την ανακοίνωση δημιουργίας νέου κόμματος από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Σημειώνεται πως χθες, ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε πως αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή και ιδρύει ένα νέο εθνικιστικό κόμμα, το οποίο περιγράφει ως “ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του ελληνισμού”.

Σε διαδικτυακό διάλογο με χρήστη του Twitter, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι “με τον Κασιδιάρη ίσως μπορείς να αντιπαρατεθείς πολιτικά, με τον Μπογδάνο σίγουρα όχι”.

Η ανάρτηση Βαξεβάνη για Κασιδιάρη και Μπογδάνο και οι αντιδράσεις

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την ανάρτηση Βαξεβάνη, γράφοντας: “Εντάξει δεν μπορεί να έχει γράψει τέτοιο πράγμα… πέφτουν οι μάσκες με πάταγο”.

Έντονη ήταν η αντίδραση και του ίδιου του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. “Το ξέπλυμα του Κασιδιάρη από τον διαχρονικό λαγό του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, Βαξεβάνη, ξεκινά θεαματικά με ένα επικό γλείψιμο. Τόσα χρόνια στις πλατείες μαζί, στο δημοψήφισμα μαζί, στη βουλή μαζί, πολύ θέλει; Τι ναζί, τι μαζί, το ίδιο μαγαζί. Γραμμή Μόλοτοφ-Ρίμπεντροπ”, έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ.

Την ανάρτηση του δημοσιογράφου στα social media σχολίασε και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης. “Το ‘αριστερό’ προσωπείο του ΣΥΡΙΖΑ σε νέες περιπέτειες! Βαξεβάνης: ‘Με τον Κασιδιάρη μπορείς να αντιπαρατεθείς πολιτικά’. Θα μπορούσε κανείς να το αναλύσει πολιτικά, αλλά νομίζω δε χρειάζεται. Με τους φασίστες δεν αντιπαρατίθεσαι, τους απομονώνεις ως κοινωνία! Μόνο’”, έγραψε στο Twitter.

Το θέμα βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος χρηστών του Twitter που σχολίασαν μεταξύ άλλων:

 

Η ανάρτηση Βαξεβάνη για Κασιδιάρη και Μπογδάνο και οι αντιδράσεις

Η ανάρτηση Βαξεβάνη για Κασιδιάρη και Μπογδάνο και οι αντιδράσεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της