Πάσχα με Κορονοϊό: “Κρέμονται” στα μπαλκόνια τα βαφτιστήρια – Από το δρόμο οι νονοί στέλνουν ευχές! Συγκινητικές και … περίεργες στιγμές – Καθυστερούν τα δώρα από τα e-shop

 

Περίεργες και συνάμα συγκινητικές στιγμές … βλέπουμε στις γειτονιές της Πάτρας με τους νονούς να βλέπουν από μακριά τα βαφτιστήρια τους και να τους κάνουν νοήματα ότι τα αγαπούν πολύ!

Ο κορονοιός φέρνει ένα άλλο Πάσχα, πολύ διαφορετικό με τα μικρά παιδιά που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στο πολιτισμικό σοκ, να περιμένουν πώς και πώς το πακέτο της λαμπάδας και του δώρου από τους νονούς. Και οι νονοί, κάνουν ότι μπορούν. Είναι πολλοί αυτοί που επισκέπτονται τα βαφτιστήρια, βάζουν το δώρο στο ασανσέρ και στη συνέχεια μιλούν με τα μικρούλια από τα μπαλκόνια. 

– Σ αγαπώ πολύ! 

– Κι εγώ!

– Σου αρέσει το δώρο και η λαμπάδα;

– Ναι πολύ νονά μου!

Τον διάλογο τον ακούει όλη η γειτονιά. Συγκινείται. Μερικές φορές, χειροκροτεί. 

Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που τα βαφτιστηράκια είναι μακριά. Η απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν αφήνει περιθώρια παρά να σταλεί με υπηρεσία ταχυμεταφοράς. Έλα όμως που λόγω της κατάστασης … παρατηρείται καθυστέρηση. 

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι πιθανόν να κλιμακώσει τα προβλήματα, όπως αναφέρει η naftemporiki. Πολλοί προσφεύγουν μαζικά τις τελευταίες ημέρες στα e-shops των εταιρειών παιχνιδιών, εξαντλώντας τις δυνατότητές τους να αντεπεξέλθουν στην εκρηκτική ζήτηση.

Είναι ενδεικτικό ότι εταιρεία που αντλεί σχεδόν 30% του τζίρου της από το παιχνίδι, με παράδοση σε γενναιόδωρες διαφημιστικές καμπάνιες την πασχαλινή περίοδο, δεν διαθέτει καν διαφημιστικό υλικό για παιχνίδια στην εισαγωγική σελίδα του e-shop της. Αντίθετα ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι λόγω του αυξημένου όγκου των παραγγελιών η προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης είναι 16 ημέρες μετά την παραγγελία και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μειωθεί αυτός ο χρόνος.

Την ίδια ώρα οι ποσότητες πασχαλινών ειδών μεταφέρονται στις αποθήκες των ελληνικών εταιρειών και απ’ ό,τι φαίνεται στο μεγαλύτερο μέρος τους θα παραμείνουν εκεί.

Αιτωλοακαρνανία: Επικίνδυνη πυρκαγιά, τι γίνεται στην Ιόνια Οδό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Στο νοσοκομείο τετραμελής οικογένεια μετά από σοβαρό τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο 21χρονος οδηγός της μηχανής πήγε να καταθέσει υπέρ του 25χρονου, αλλά συνελήφθη για εμπρησμό – Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης – Επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ

Ένας από τους κορυφαίους Αχαιούς αθλητές είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Πλαζ

Πάτρα: “Έφυγε” ένας υπέροχος άνθρωπος – Συγκίνηση για τον συνταξιούχο υπάλληλο και παλιό αθλητικογράφο Νίκο Νικολάου

Πάτρα: Η πόλη έχασε τον μηχανοδηγό της! Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατό του

Nέα απόφαση: Ποιες περιοχές της Πάτρας και της Δυτ. Αχαΐας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – ΛΙΣΤΑ

Πάτρα: Κάθονταν στην αυλή και τους έπεσε στο κεφάλι ένα δένδρο – Τρεις τραυματίες