Πάτρα: Δικογραφία για τη λειτουργία με πιστούς στον Άγιο Νικόλαο – Απεστάλη στον Εισαγγελέα

Στον σχηματισμό δικογραφίας σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news,  προχώρησε η τοπική Αστυνομία, με αφορμή την τέλεση της Θείας Λειτουργίας το πρωΐ της Τετάρτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πατρών, παρά τα μέτρα απαγόρευσης στο πλαίσιο πρόληψης της εξάπλωσης του κορονοϊού.  Η δικογραφία μάλιστα έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.news σε αυτή περιλαμβάνεται κατάθεση Αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να δηλώνει πως ενημερώθηκε για το γεγονός από τις ειδήσεις που αναρτήθηκαν στις τοπικές ειδησεογραφικές διαδικτυακές σελίδες (site).

Πάτρα: Έγινε λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρά την απαγόρευση – ΦΩΤΟ

Τη λειτουργία τέλεσε ο Εφημέριος Αναστάσιος Γκοτσόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες στο εσωτερικό του ναού, υπήρχαν περίπου 30 άτομα. Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ενημερώθηκε για την ενέργεια του π. Αναστασίου. και αναμένεται η αντίδραση του στο θέμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής που μπήκε με την κάμερα μέσα στον Ιερό Ναό εμποδίστηκε από πιστούς. Η λειτουργία διεκόπη και άπαντες τα έβαλαν με τον Δημοσιογράφο ο οποίος κατέγραφε την σκηνή.

Κόλαση φωτιάς στην Αχαΐα: Καίγονται σπίτια επιχειρήσεις και νεκροταφείο – Εκκενώνονται Καμίνια, Βραχνέικα και Τσουκαλέικα, έκλεισε τμήμα της Πατρών-Πύργου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Νύχτα αγωνίας στην Πάτρα: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στην περιοχή των Συχαινών – Προληπτική εκκένωση Μπάλα και Βούντενης, έκλεισε η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Υπό έλεγχο η φωτιά κοντά στο Σαραβάλι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Δραματική νύχτα στη Δυτ. Αχαΐα: Επιχείρηση απομάκρυνσης χιλιάδων κατοίκων – Έφτασε στα Τσουκαλέικα και καίει σπίτια και αυτοκίνητα η φωτιά – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ολονύχτια μάχη με τον πύρινο εφιάλτη: Σπίτια και επιχειρήσεις παραδόθηκαν στις φλόγες, 112 για εκκένωση της Κάτω Αχαΐας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από σκαλωσιά – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Πάτρα: Πυρκαγιά στον Άγιο Βασίλειο προς Πλατάνι – Ήχησε το 112 (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κινδύνεψαν σπίτια από φωτιά στην Ανθούπολη (ΦΩΤΟ)