Πάτρα: Δικογραφία για τη λειτουργία με πιστούς στον Άγιο Νικόλαο – Απεστάλη στον Εισαγγελέα

Στον σχηματισμό δικογραφίας σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news,  προχώρησε η τοπική Αστυνομία, με αφορμή την τέλεση της Θείας Λειτουργίας το πρωΐ της Τετάρτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πατρών, παρά τα μέτρα απαγόρευσης στο πλαίσιο πρόληψης της εξάπλωσης του κορονοϊού.  Η δικογραφία μάλιστα έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.news σε αυτή περιλαμβάνεται κατάθεση Αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να δηλώνει πως ενημερώθηκε για το γεγονός από τις ειδήσεις που αναρτήθηκαν στις τοπικές ειδησεογραφικές διαδικτυακές σελίδες (site).

Πάτρα: Έγινε λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρά την απαγόρευση – ΦΩΤΟ

Τη λειτουργία τέλεσε ο Εφημέριος Αναστάσιος Γκοτσόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες στο εσωτερικό του ναού, υπήρχαν περίπου 30 άτομα. Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ενημερώθηκε για την ενέργεια του π. Αναστασίου. και αναμένεται η αντίδραση του στο θέμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής που μπήκε με την κάμερα μέσα στον Ιερό Ναό εμποδίστηκε από πιστούς. Η λειτουργία διεκόπη και άπαντες τα έβαλαν με τον Δημοσιογράφο ο οποίος κατέγραφε την σκηνή.

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Καθηγήτρια κατέρρευσε σε σχολείο μπροστά στους συναδέλφους της και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αρίστος Γεωργίου