Πάτρα: Έγινε λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρά την απαγόρευση – ΦΩΤΟ

 

Oχι δεν ήταν όλες οι εκκλησίες κλειστές σήμερα. Υπήρχε και μία στην οποία έγινε λειτουργία. Ορθρος μας είπαν. Αλλά τέλος πάντων είχε ανοιχτές τις πόρτες και μέσα υπήρχαν 30 περίπου πιστοί!

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στην Πάτρα λειτούργησε κανονικά, παρά τις απαγορεύσεις τόσο από την εκκλησία όσο και από την Πολιτεία. Μάλιστα ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής που μπήκε με την κάμερα μέσα στον Ιερό Ναό εμποδίστηκε από πιστούς. Η λειτουργία διεκόπη και άπαντες τα έβαλαν με τον δημοσιογράφο ο οποίος κατέγραφε την σκηνή.

Την λειτουργία τέλεσε ο ιερέας Αναστάσιος Γκοτσόπουλος. Γνωστός για τις σκληρές θέσεις του. Ο οποίος πολλές  φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο αλλά και την Ιεραρχία. Οπως πρόσφατα για το Ουκρανικό ζήτημα. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε λειτουργήσει και την Κυριακή της σταυροπροσκυνήσεως.

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών είχε λειτουργήσει και ο Μητροπολίτης Κυθήρων, ο οποίος είναι πρόσωπο που συνδέεται πνευματικά με τον π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο και στον οποίον ασκήθηκε ποινική δίωξη και θα καθίσει στο εδώλιο.

Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ενημερώθηκε για την ενέργεια του π. Αναστασίου. Και μάλιστα έχει αποφασίσει να λάβει μέτρα σε βάρος του.

Πάτρα: Έγινε λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρά την απαγόρευση - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Συνεχίζουν να πέφτουν “βροχή” τα πρόστιμα για κράνη – Πόσα στη Δυτ. Ελλάδα αυτή την εβδομάδα

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

Καθηγήτρια κατέρρευσε σε σχολείο μπροστά στους συναδέλφους της και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε