Κορονοϊός: Στα 60 τα δείγματα για έλεγχο από το Νοσοκομείο Ρίου στο Παστέρ - Πως και σε ποιους επιτρέπεται η είσοδος

ΔΥΟ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ

Στα 60 ανέρχονται σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, μέχρι αυτή την ώρα (12.58) τα δείγματα που έχουν αποσταλεί για έλεγχο στο Ινσιτούτο Παστέρ, από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία η Βοήθεια" στο Ρίο. Νοσοκομείο αναφοράς για κρούσματα κορονοϊου.

ΤΩΡΑ: Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο η σύζυγος του 66χρονου που έχει προσβληθεί από Κορονοϊό ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλαίσιο των μέτρων που ελήφθησαν μετά το ένατο κρούσμα που επιβεβαιώθηκε και αφορά σε 66χρονος πρώην συνταξιούχο εκπαιδευτικό από την Αμαλιάδα, που είχε ταξιδέψει σε Ισραήλ και Αίγυπτο για θρησκευτική εκδρομή, ακυρώνονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού στο ΠΓΝΠ.

Καταγγελία: Ο ΕΟΔΥ ήξερε για τον 66χρονο αλλά δεν αξιολόγησε ως επικίνδυνο το περιστατικό

Σε καραντίνα η Α' Παθολογική του ΠΠΝΠ μετά την νοσηλεία του 66χρονου-Προβληματισμός για την μη τήρηση του πρωτοκόλλου

Η είσοδος στους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος γίνεται μόνο με τη χρήση μάσκας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η πρόσβαση εντός Νοσοκομείο γίνεται μόνο από μια πόρτα που έχει οριστεί ως πύλη εισοδου, για γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενες και άτομα που προσέρχονται για να εξεταστούν. 

Κορονοϊός: Σταματούν οι εφημερίες στο νοσοκομείο Αμαλιάδας - Σε καραντίνα οι γιατροί - Διοικητής: Χρειάζεται ψυχραιμία και παρακολούθηση - ΒΙΝΤΕΟ

Υπενθυμίζεται πως ο 66χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Πατρών, ένω λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης μεταφέρθηκε εκεί και η σύζυγος του, που επιβεβαιώθηκε ως το δέκατο κρούσμα κορνοϊου στην Ελληνική Επικράτεια .Η ασθενής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο, με την τήρηση όλων των διαδικασιών που προβλέπονται από το πρωτόκολλο.

 

 

.

 

Διαβάστε επίσης