Σε καραντίνα η Α’ Παθολογική του ΠΠΝΠ μετά την νοσηλεία του 66χρονου-Προβληματισμός για την μη τήρηση του πρωτοκόλλου

 

Σε καραντίνα έχει ήδη μπει η Α Παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος κορονοϊού. Όπως είναι γνωστό ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός νοσηλεύτηκε για αρκετές ώρες στην κλινική, πριν ταυτοποιηθεί η ασθένειά του, γεγονός που σήμανε συναγερμό στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Όπως έγραψε και χθες το tempo24.news τουλάχιστον 20 άτομα από την κλινική (γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό) έχουν μέινει στα σπίτια τους ενώ είναι ήδη σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησής τους προκειμένου να ελεγχθεί αν έχουν προσβηληθεί από τον ιό.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίοες του tempo24.news απολυμαίονονται όλοι οι χώροι απ΄’ όπου πέρασε στο στάδιο των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 66χρονος ενώ προβληματισμός επικρατεί στο σύνολο του επιστημονικού προσωπικού και των εργαζομένων του Νοσοκομείου για το γεγονός οτι δεν φαίνεται να τηρήθηκε αυστηρά από την αρχή το πρωτόκολλο για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανάμεσα στους συνταξιδιώτες του 66χρονου είναι και εκπαιδευτικός ο οποίος μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ και την Αίγυπτο, πήγε στο σχολείο που εργάζεται.

Ύστερα από όλα αυτά, το Πανεπιστημιακό Νοσηλευτικό Ίδρυμα έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, ενώ οι έλεγχοι για πιθανά κρούσματα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Όπως έγραψε και νωρίτερα το tempo24.news sτο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αντιμετώπιση κρουσμάτων Covid-19, η οφθαλμολογική κλινική στο Ρίο (24 κλίνες) ετοιμάζεται για να νοσηλεύσει τυχόν περιστατικά. Δεν είχε νοσηλευόμενους οφθαλμολογικούς ασθενείς.

Όσον αφορά στις εφημερίες, σήμερα και την Κυριακή εφημερεύει όπως ήταν προγραμματισμένο ο Άγιος Ανδρέας και το Σάββατο το Ρίο.

Η μόνη αλλαγή είναι η εφημερία της Παρασκευής, οπότε και θα εφημερεύει ο Άγιος Ανδρέας αντί για το Ρίο.

Δυτική Ελλάδα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση Γ. Παπανδρέου με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας

Η ΟΙΚΙΠΑ στα δικαστήρια για τη Στροφυλιά – Δεν εκδικάστηκε η αγωγή του ιδιώτη για τη διεκδίκηση της παραλίας

Χρηματιστήριο Αθηνών: Οριακές διακυμάνσεις μετά το ρεκόρ 15ετίας

 Μια «ωδή» στον Mozart από το Κουαρτέτο του Δημοτικού Ωδείου Πατρών 

Το υπερ-όσπριο που ρίχνει χοληστερόλη και σάκχαρο

Φενέρ: Οι αγώνες στο Final Four είναι διαφορετικοί

Μεγάλη φωτιά σε καταυλισμό εργατών γης στη Μανωλάδα – Aκούγονται εκρήξεις (ΦΩΤΟ)