Πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν: Μου ζήτησαν από ΜΚΟ να δώσω το παιδί για υιοθεσία – ΒΙΝΤΕΟ

08/02/2020 | 14:38

Κορυφώνεται η αγωνία για τη μικρή Βαλεντίναφού εδώ και 47 μέρες δεν έχει εντοπιστεί ένα ίχνος της.

Ο πατέρας της Βαλεντίν μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη, έκανε μια αποκάλυψη για τη κόρη του, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τα Χριστούγεννα.

“Με πλησίασαν στη Μυτιλήνη δυο φορές από ΜΚΟ και μου ζήτησαν να δώσω το παιδί για υιοθεσία, και μια φορά στην Αθήνα, αλλά αρνήθηκα. Στη Μυτιλήνη γνωρίζω το άτομο. Μου έκαναν αυτή την πρόταση αλλά δεν ήθελα. Είπα αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω μαζί με την Βαλεντίν” δήλωσε.

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη