Πάτρα: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο 40χρονος από το Σούλι - Οι σκηνές έξω από το δικαστικό μέγαρο που τον περίμεναν συγγενείς και φίλοι - ΦΩΤΟ

Σε κατ' οίκον περιορισμό ετέθη με απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτή ο 40χρονος Κ.Β. ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε τον Κώστα Δημοπουλο στο Σούλι.

Η ανακρίτρια  εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η Εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε όμως ο κατηγορουμενος θα βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό ενώ του επεβλήθησαν κια άλλοι περιοριοριστικοί όροι.

Μόλις βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο συγγενείς και φίλοι τον χειροκρότησαν. Ο ίδιος όμως παρέμενε ανέκφραστος. Οπως είπε ο δικηγόρος του εξακολουθεί να έχει υποστεί σοκ και να είναι συντετριμμένος, καθώς δεν περίμενε ποτέ τέτοια εξέλιξη. Στο βίντεο που έχει στα χέρια της η Αστυνομία φαίνεται πως το θύμα του επιτίθεται πρώτο. Προσπαθεί να τον χτυπήσει με κλαδευτήρι και μάλιστα τον απειλεί με την καραμπίνα. Μέσα στο μαγαζί του δράστη. Και τότε ξεκίνησε η τραγωδία.

Διαβάστε επίσης