Έγκλημα στο Άνω Σούλι - Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 41χρονος για το φόνο του γείτονά του

 

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί εκ νέου σήμερα μετά την προθεσμία που έλαβε την Τρίτη, ο 40χρονος που φέρεται να σκότωσε τον 41χρονο Κωνσταντίνο Δημόπουλο στο Νέο Σούλι Πατρών τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο δικηγόρος του δράστη  Άγγελος Στεργιόπουλος δήλωσε στο Tempo24.news, πως υπήρχαν προβλήματα με το θύμα από το παρελθόν. Μάλιστα ο δράστης είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 40χρονου , ώστε να μην πλησιάζει την επιχείρησή του, ενώ είχε υποβάλει και μηνύσεις. 

 

 

Το κλειστό κύκλωμα καμερών που υπάρχει μέσα στο συνεργείο αποτυπώνει τις τελευταίες στιγμές πριν το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, αποτυπώνεται συμπλοκή μεταξύ θύματος και δράστη. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες το θύμα φέρεται να κρατά καραμπίνα και άλλο αιχμηρό αντικείμενο ενώ κατά μία άλλη μαρτυρία αφαίνεται να πυροβολεί προς την πλευρά του δράστη.

Έγκλημα στο Νέο Σούλι: Τι δείχνει το βίντεο πριν πυροβοληθεί το θύμα-Παραδέχτηκε και συνελήφθη ο δράστης-Υποστηρίζει οτι βρισκόταν σε άμυνα

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ