Αλ. Φλαμπουράρης: «Η Ν.Δ. στοχεύει να συσκοτίσει το σκάνδαλο Novartis»

Προσπάθεια της Ν.Δ. να συσκοτίσει το σκάνδαλο  Novartis με τις ενέργειές της, επισημαίνει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα REALNEWS.

Αυτές μάλιστα γίνονται, όπως τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε πρώην υπουργό και βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τις τιμολογήσεις  των φαρμάκων, ενώ εκκρεμεί το πόρισμα της ανάκρισης για ακόμα δύο πολιτικά πρόσωπα.
Ο Αλ. Φλαμπουράρης υποστηρίζει ότι «με τις κινήσεις στις οποίες προβαίνουν ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του αποδεικνύεται ότι δεν δίνουν δεκάρα για την εξυγίανση της πολιτικής ζωής» και η εστίαση στο πρόσωπο του κ. Παπαγγελόπουλου «στοχεύει στον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, όχι μόνο για τη Novartis αλλά προς πάσα χρήση»
Αναφερόμενος στις επιλογές της κυβέρνησης στο οικονομικό πεδίο, ο Αλ. Φλαμπουράρης επισημαίνει πως όλα όσα έχουν γίνει «είναι όλα μέτρα υπέρ των ελίτ» , ενώ στον τομέα των επενδύσεων λέει πως «προβαίνουν σε, είτε ελάσσονος σημασίας κινήσεις για τις ανάγκες της επικοινωνιακής της πολιτικής, είτε σε σημαντικές υποχωρήσεις από κανόνες σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, τις οποίες με κάθε ευκαιρία θα τις αναδεικνύουμε και αντιπαλέψουμε»
Τέλος σε ό,τι αφορά το «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ τους επόμενους μήνες, ο Αλέκος Φλαμπουράρης υποστηρίζει πως «δεν μπορεί παρά να συναντηθούμε με τους προοδευτικούς ανθρώπους αυτής της χώρας, υποστηρίζοντας τα αιτήματα των πολλών και με αυτό το σχέδιο, οι σύντροφοι/ισσες θα περπατήσουμε σ´ όλους τους δρόμους της κοινωνίας»

Διαβάστε επίσης