Φορείς της Πάτρας ζητούν άμεσα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τη Νομική Σχολή!

στελνουν επιστολη και στην υπουργό παιδειας

Επιστολή στον Πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας ,για άμεση συνάντηση, θα στείλουν οι φορείς της Πάτρας που αντιτίθενται στην απόφαση της κατάργησης της Νομικής Σχολής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών συντάσσει ήδη επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ζητώντας του να προγραμματίσει συνάντηση με τους εκπροσώπους των φορέων, για να του αναλύσουν την θέση τους για την αναγκαιότητα λειτουργίας της Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η πρωτοβουλία της επιστολής και της συνάντησης λήφθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ευρείας σύσκεψης που διοργανώθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο.

Να σημειωθεί ότι την επιστολή της συνάντησης με Πρωθυπουργό και υπ. Παιδείας  θα υπογράφουν μεταξύ άλλων: Η Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Πατρέων, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Επιμελητήριο Αχαϊας, το ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος, ο Εμπορικός Σύλλογος κ.α.

Πάτρα: "Να μην καταργηθεί η Νομική Σχολή" με μια φωνή η διεκδίκηση των φορέων - Συγκροτείται άμεσα επιτροπή για συνάντηση με τη Νίκη Κεραμέως!

Πάτρα: Συνεχίζεται η ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών για να μην καταργηθεί η Νομική Σχολή - Έχουν μετάσχει ήδη πάνω από 1300 άτομα - Δείτε πως μπορείτε να ψηφίσετε!

Διαβάστε επίσης