Πάτρα: Ζητείται άμεση έναρξη των δρομολογίων του Προαστιακού προς Κάτω Αχαΐα – Χάνεται το καλοκαίρι

Την τήρηση των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων, με άμεση έναρξη και απρόσκοπτη λειτουργία των δρομολογίων του Προαστιακού στο τμήμα Σ.Σ Αγίου Ανδρέα έως Σ.Σ Κάτω Αχαΐας, ζητά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με επιστολή που απέστειλε σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, προς τις Διοικήσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε και του ΟΣΕ Α.Ε.

Η Επέκταση του Προαστιακού προς Κ. Αχαΐα κατάντησε …γεφύρι της Άρτας – Καμιά ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ!

Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσιφάρας στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια σχετικού εγγράφου και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου «Έναρξη λειτουργίας της πράξης Αναβάθμιση υφιστάμενων γραμμών προαστιακού σιδηροδρόμου Πάτρας» του ΕΠ Δυτικής Ελλάδας 2014-2020», όπως αυτό έχει τεθεί και συμφωνηθεί σε επανειλημμένες τεχνικές συσκέψεις από τον φορέα υλοποίησης / ΟΣΕ και τον φορέα χρηματοδότησης / Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η έναρξη εκτέλεσης των δρομολογίων στο τμήμα Σ.Σ Αγίου Ανδρέα έως Σ.Σ Κάτω Αχαΐας, θα έπρεπε να είχε ήδη πραγματοποιηθεί με οκτάωρη λειτουργία, μεταξύ 08.00 και 16.00, από τις 16-7-2019 έως και τις 20-8-2019, ημερομηνία, όπου θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία η γραμμή.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί η έναρξη των δρομολογίων αυτών και λόγω της σημαντικότητας του έργου για την ευρύτερη περιοχή ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, παρακαλούμε όπως ενεργήσετε για την άμεση έναρξη και απρόσκοπτη λειτουργία των δρομολογίων, εφαρμόζοντας τα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα».

 

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο